Ducii de Sussex au dat în judecată o publicație britanică. Prințul Harry se teme pentru soția sa

Ducii de Sussex au dat în judecată o publicație britanică. Prințul Harry se teme pentru soția sa
Ducele și Ducesa de Sussex au dat în judecată o publicație britanică. Sursa foto: abc.net.au

Prinţul Harry şi Meghan Markle au luat decizia de a da în judecată o publicație britanică după ce Ducesa de Sussex s-a simțit atacată în special în perioada în care era însărcinată. Prințul Harry se teme că soția sa a devenit victima tabloidelor din întreaga lume.

Prințul Harry a ajuns la capătul răbdării. A dat în judecată o publicație britanică

Tot mai multe articole din presa tabloidă din Marea Britanie au avut-o drept țintă în ultima perioadă pe Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex a fost atacată în repetate rânduri încă de când s-a căsătorit și mai ales în momentul în care a rămas însărcinată. Prinţul Harry a pornit un război împotriva presei britanice și a dat în judecată publicația „Mail on Sunday” deţinută de Associated Newspapers. Prințul Harry susține că soția sa este denigrată în mod intenționat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneşte campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru. Conţinutul unei scrisori private a fost publicat în mod ilegal şi cu intenţia de a manipula cititorii“, se arată într-un comunicat trimis de Prinţul Harry, potrivit okmagazine.ro.

Prințesa Diana a murit într-un accident auto
Prințul Harry a asemănat situația soției sale cu evenimentul tragic în care și-a pierdut viața Prințesa Diana. Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Prințul Harry a comparat situația soției cu a Prințesei Diana

Publicația britanică s-a apărat în momentul în care a fost dată în judecată. În plus, tabloiul a afirmat că scrisoarea despre care vorbește Prințul Harry a fost publicată fără a i se edita conținutul tocmai pentru a i se înțelege sensul. Prințul Harry a ajuns chiar în punctul în care a asemănat situația lui Meghan Markle cu evenimentele tragice care au dus la moartea mamei sale Prințesa Diana.

„Mi-am pierdut mama şi acum soţia mea este victima aceloraşi forte puternice. Cea mai adâncă frică a sa este repetarea istoriei. Am văzut ce se întâmplă când cineva pe care iubeşti este dus până în punctul în care nu mai este tratat sau văzut ca o persoană reală. Au reuşit să creeze o minciună despre ea, pentru că nu a fost la fel de vizibilă pe durata concediului de maternitate“, a mai spus Prinţul Harry.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×