Ducii de Sussex au dat în judecată o publicație britanică. Prințul Harry se teme pentru soția sa

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 18:57
Ducii de Sussex au dat în judecată o publicație britanică. Prințul Harry se teme pentru soția sa
Ducele și Ducesa de Sussex au dat în judecată o publicație britanică. Sursa foto: abc.net.au

Prinţul Harry şi Meghan Markle au luat decizia de a da în judecată o publicație britanică după ce Ducesa de Sussex s-a simțit atacată în special în perioada în care era însărcinată. Prințul Harry se teme că soția sa a devenit victima tabloidelor din întreaga lume.

Prințul Harry a ajuns la capătul răbdării. A dat în judecată o publicație britanică

Tot mai multe articole din presa tabloidă din Marea Britanie au avut-o drept țintă în ultima perioadă pe Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex a fost atacată în repetate rânduri încă de când s-a căsătorit și mai ales în momentul în care a rămas însărcinată. Prinţul Harry a pornit un război împotriva presei britanice și a dat în judecată publicația „Mail on Sunday” deţinută de Associated Newspapers. Prințul Harry susține că soția sa este denigrată în mod intenționat.

„Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneşte campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru. Conţinutul unei scrisori private a fost publicat în mod ilegal şi cu intenţia de a manipula cititorii“, se arată într-un comunicat trimis de Prinţul Harry, potrivit okmagazine.ro.

Prințesa Diana a murit într-un accident auto
Prințul Harry a asemănat situația soției sale cu evenimentul tragic în care și-a pierdut viața Prințesa Diana. Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Prințul Harry a comparat situația soției cu a Prințesei Diana

Publicația britanică s-a apărat în momentul în care a fost dată în judecată. În plus, tabloiul a afirmat că scrisoarea despre care vorbește Prințul Harry a fost publicată fără a i se edita conținutul tocmai pentru a i se înțelege sensul. Prințul Harry a ajuns chiar în punctul în care a asemănat situația lui Meghan Markle cu evenimentele tragice care au dus la moartea mamei sale Prințesa Diana.

„Mi-am pierdut mama şi acum soţia mea este victima aceloraşi forte puternice. Cea mai adâncă frică a sa este repetarea istoriei. Am văzut ce se întâmplă când cineva pe care iubeşti este dus până în punctul în care nu mai este tratat sau văzut ca o persoană reală. Au reuşit să creeze o minciună despre ea, pentru că nu a fost la fel de vizibilă pe durata concediului de maternitate“, a mai spus Prinţul Harry.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×