Prințul Harry nu-și dorește mai mult de doi copii cu Meghan Markle. Motivul pentru care prințul a luat această decizie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
31/07/2019, 15:05
Prințul Harry nu-și dorește mai mult de doi copii cu Meghan Markle. Motivul pentru care prințul a luat această decizie
Prințul Harry nu vrea mai mult de doi copii. Meghan Markle vrea o familie numeroasă. Sursa foto: digi24.ro

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinții unui băiețel la începutul lunii mai. Nepotul Reginei Elisabeta a mărturisit că nu-și dorește mai mult de doi copii în ciuda faptului că soția sa ar dori o familie numeroasă.

Prințul Harry nu își dorește o familie numeroasă

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit pentru prima dată părinți la începutul lunii mai. Ducesa de Sussex a născut un băiețel care poartă numele Archie. Ducele de Sussex a declarat în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Dr. Jane Goodall că nu-și dorește să îl ajungă pe fratele lui la numărul de moștenitori, deși Meghan Markle a spus că și-ar dori să aibă mai mulți copii.

Ducii de Sussex se gândesc să adopte un copil din Africa, însă Regina Elisabeta nu este de acord cu acest lucru și le-ar putea pune piedici mai ales că familia regală nu a adoptat până acum niciun copil. Harry şi Meghan se vor lovi de opoziţia Reginei, deoarece nimeni din familia regală nu a mai înfiat până acum un copil. Însă la cât de încăpăţânată este Ducesa de Sussex, cu siguranţă va face doar cum vrea ea”,  a declarat o sursă apropiată Casei Regale a Marii Britanii, potrivit verdict.ro.

Prințul Harry nu vrea o familie numeroasă ca fratele lui
Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinții unui băiețel la începutul lunii mai. Sursa foto. stirileprotv.ro

Prințul Harry iubește natura și este de părere că pământul este ”împrumutat”

Ducele de Susex a mai declarat pentru revista British Vogue că iubește natura cu care are o legătură profundă. „Cred că, ciudat, din cauza oamenilor pe care i-am cunoscut și a locurilor în care am avut norocul să merg, am avut întotdeauna o legătură și o dragoste profundă pentru natură. O văd altfel acum, nu încape îndoială.”, a spus Prințul Harry.

Prințul Harry a declarat că pământul pe care locuim este doar împrumutat și este de părere că ar trebui să lăsăm în urma noastră numai lucruri bune. „Dar eu am crezut întotdeauna: acest loc, pământul pe care trăim, este împrumutat. Și, cu siguranță, fiind la fel de inteligent ca toți, sau la fel de evoluat cum ar trebui să fim cu toții. Ar trebui să putem lăsa ceva mai bun pentru următoarea generație”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×