Meghan Markle și Prințul Harry vor adopta un copil. Acesta nu va putea emite pretenții la tron!

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/07/2019, 18:05
Meghan Markle și Prințul Harry vor adopta un copil. Acesta nu va putea emite pretenții la tron!
Meghan Markle a născut în urmă cu 2 luni, iar acum ducii de Sussex se gândesc să adopte un copil din Africa. Sursa foto: peroz.ro

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu doar două luni. Frumoasa actriță a adus pe lume un băiețel care poartă numele Archie. Acum, ducii de Sussex vor să adopte un copil din Africa.

Meghan Markle și Prințul Harry vor să adopte un copil

Meghan Markle şi Prinţul Harry plănuiesc să-şi mărească familia la doar două luni de la venirea pe lume a micuțului Archie. Ducii de Sussex vor să-i aducă lui Archie Harrison Windsor-Mountbatten un frățior sau o surioară. Se pare că, Meghan Markle și Prințul Harry vor să adopte un copil din Africa.

„Atât Harry, cât și Meghan au fost foarte impresionați când au vizitat orfelinatele de acolo. Și-au jurat că se vor întoarce acolo și că-i vor da unuia dintre acești copii o familie”, a declarat un apropiat al celor doi pentru Radar Online, potrivit spynews.ro. 

Meghan Markle a născut în urmă cu 2 luni un băiețel
Meghan Markle vrea să-i aducă micuțului Archie un frățior sau o surioară. Cuplul regal se gândește la adopție. Sursa foto: tabu.ro

Ducii de Sussex s-ar putea să nu poată adopta un copil

Ducii de Sussex s-au gândit la adopție încă de pe vremea când au fost plecați în luna de miere în Botswana și ulterior, au fost numiți Ambasadori Commonwealth în Africa. Poate Meghan Markle are intenții bune, însă procedura de adopție ar putea întâmpina probleme având în vedere că ar fi prima familie regală britanică care recurge la acest gest.

Regina Marii Britanii nu este încântată de faptul că nepotul ei vrea să adopte un copil din Africa. „Harry şi Meghan se vor lovi de opoziţia Reginei, deoarece nimeni din familia regală nu a mai înfiat până acum un copil. Însă la cât de încăpăţânată este Ducesa de Sussex, cu siguranţă va face doar cum vrea ea“, a spus o sursă apropiată de Casa Regală Britanică.

Războiul dintre Meghan Markle și regina Angliei nu se oprește aici. Ducesa de Sussex a intrat în vizorul reginei după ce a luat hotărârea ca micul Archie să fie vegetarian. „Meghan forţează nota, iar Regina Elisabeta nu va tolera acest lucru. Ducesa vrea ca fiul ei să aibă o dietă severă, însă nimeni nu ştie cum va reuşi ea să-i impună lui Archie acest lucru“, au scris jurnaliștii britanici.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×