Cum au ales Prințul Harry și Meghan Markle numele Archie pentru copilul lor. Povestea din spatele palatului Buckingham

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/05/2019, 16:22
Cum au ales Prințul Harry și Meghan Markle numele Archie pentru copilul lor. Povestea din spatele palatului Buckingham GALERIE FOTO
Prințul Harry și Meghan Markle Sursa Foto: Hepta

S-a aflat povestea din spatele numelui bebelușului Prințului Harry cu Meghan Markle! Numele ales de Prinț provine de la un om care și-a pus viața în mâinile sorții, un om care a decis să-și slujească țara pe front, conform unor rapoarte.

Care este povestea sdin spatele numelui bebelușului regal?

Prințul Harry a devenit de curând tată pentru prima oară. Acesta a decis ca primul său fiu să poarte numele uni om pe care îl apreciază și respectă foarte mult, maiorul Tom Archer-Burton. Bărbatul este cunoscut sub numele de „Archie” printre prieteni și a fost ofițerul comandant al prințului în timpul turneului său extrem de secret din Afganistan în 2008. El a încheiat o înțelegere către Harry pe care a ținut-o departe de urechile presei, comentând mai apoi că prințul era „disperat să se alăture bărbaților lui”. Prințul a fost atât de nemulțumit că nu a fost trimis în Irak că aproape că a renunțat la armată, iar Archer-Burton a crezut că i-a salvat cariera.

Legătura dintre cei doi a devenit atât de puternică încât, după anii petrecuți împreună, cunoscându-i și familia, inclusiv pe Meghan, tânărul prinț a decis ca primul fiu al său să-i poarte numele. Noaptea trecută, o sursă a dezvăluit, în cursul zilei de duminică: „Este bine cunoscut în cercurile armatei și în cercul interior al lui Archie că copilul Archie este un semn al lui.

Cum au ales Prințul Harry și Meghan Markle numele copilului
Prințul Harry și Meghan Markle au decis ca nuemel primului lor copil să fie al unui prieten bun, în semn de apreciere și respect
Sursa Foto: Hepta

Maiorul Archie și Prințul Harry, prieteni de încredere

Aceeași sursă a adăugat faptul că în ciuda semnului imens de respect pe care i-l poartă, acesta va avea o atitudine modestă, comportându-se normal și natural în privința aceasta. Legătura maiorului cu familia regală este destul de apropiată. Acesta a fost prezent și la nunta lui Harry cu Meghan Markle, dar și la căsătoria lui William cu Kate Middleton, în 2011.

Creștinul devotat va fi un exemplu pentru tânărul Archie, care a parcurs 120 de kilometri prin Africa pentru a strânge bani pentru caritate și pentru a reconstrui o școală pentru copiii cu dizabilități din Lesotho împreună cu tatăl copilului, prințul Harry, în 2011.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×