Ce spun astrologii despre bebeluşul regal! Cum va fi copilul Prinţului Harry cu Meghan Markle

Ana Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 19:25
Ce spun astrologii despre bebeluşul regal! Cum va fi copilul Prinţului Harry cu Meghan Markle GALERIE FOTO
Prințul Harry și Meghan Markle Sursa Foto: Hepta

Astrologii au spus cum va fi bebelușul regal al Prințului Harry cu Meghan Markle. Micuțul se pare că s-ar putea simți frustrat, spun aceștia, informează insider.com. Ducesa de Sussex a născut în cursul zilei de ieri, 6 mai, un băiețel perfect sănătos.

Ce spun astrologii despre bebelușul Prințului Harry cu Meghan Markle?

După nașterea bebelușului regal, astrologii au citit ce fel de copil va fi acesta. Specialiștii au susținut că băiețelul ducilor de Sussex va fi inteligent, foarte comunicativ, atras de lucruri fine și loial. Bebelușul regal s-a născut sub zodia Taurului, având ca descendent zodia Gemeni, conform expertului în astrologie și scriitoarei Aliza Kelly.

„Faptul că bebeluşul are ascendent în Gemeni înseamnă că acesta va fi isteţ, inteligent şi comunicativ. Nu există niciun dubiu că acest bebeluş regal va fi un «influencer» în viitor”, a spus Kelly, cea care a realizat astrogama proaspătului membru al familiei regale. De cealaltă parte, este nativul Taur care domină, semn de pământ care indică aprecierea pentru lucrurile prețioase și fine, dar și o loialitate de nezdruncinat. De asemenea, se arată că bebelușului i-ar putea fi dificil pe viitor să facă diferența între fani și prieteni, problemă cu care mulți din vizorul publicului se ocnfruntă.

Ce spun astrologii despre bebelușul regal?
Prințul Harry și Meghan Markle
Sursa Foto: Hepta

Cuplul regal nu s-a decis în privința numelui

„Sunt încântat că Meghan şi cu mine avem un băieţel. A fost cea mai uimitoare experienţă pe care mi-aş fi putut-o imagina vreodată. Este greu de înţeles cum o femeie poate face un astfel de lucru, dar suntem amândoi extrem de încântaţi şi recunoscători pentru sprijinul manifestat de toată lumea”, a spus prinţul, care a adăugat că sarcina lui Meghan depăşise termenul indicat de medicii care au asistat-o pe parcursul evoluției fătului. De asemenea, Prințul Harry a spus că încă nu au decis numele bebeluşului „care este absolut încântător”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×