Meghan Markle încalcă din nou tradiţia regală după naştere! Ce decizie a luat soţia Prinţului Harry

Alexandra Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 16:50
Meghan Markle încalcă din nou tradiţia regală după naştere! Ce decizie a luat soţia Prinţului Harry GALERIE FOTO
Meghan Markl încalcă din nou tradiţia regală după naştere! Sursa foto: hellormagazine.com

Meghan Markle încalcă din nou tradiția regală! După ce s-a zvonit că actrița și Prințul Harry doresc drept dădacă a copilului lor un bărbat, acum, americanca nu acceptă să fie fotografiată după naștere.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, încalcă din nou tradiţia regală după naştere!

În data de 6 mai, ducesa de Sussex a născut un băiețel perfect sănătos pe care nu vrea să îl arate încă în public. Meghan încalcă tradiția, căci dacă stăm să rememorăm evenimentele din trecut, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, când i-a născut pe cei 3 copii ai săi, s-a lăsat surprinsă de camerele cu fotografiat, împreună cu soțul ei, chiar imediat după sosirea pe lume a Prințului Louis, la numai 7 ore de la frumosul eveniment.

Situația lui Meghan era, de altfel, cunoscută, căci cuplul regal anunța, acum ceva timp, că nu dorește să facă publice fotografiile cu micuțul lor, dorind să se acomodeze cu venirea pe lume întâi de toate. Prin intermediul ducesei de Sussex s-a creat mai mult spațiu în lumea publică pentru femeile mai puțin celebre. Ea vrea intimitate pentru bebelușul ei, exact cum ar dori orice mamă, chiar dacă obiceiurile familiei regale sunt altele.

Meghan Markl încalcă din nou tradiţia regală după naştere! Ce decizie a luat soţia Prinţului Harry
Meghan Markle dorește intimitate pentru ea și bebelușul regale
Sursa foto: hepta.ro

Tradiția regală spune că mama trebuie să pozeze pe treptele spitalului, la câteva ore după naștere

Mai exact, tradiția spune că o proaspătă mămică trebuie să pozeze pe treptele spitalului la doar câteva ore după naștere, cu zâmbetul pe buze, purtând o rochie frumoasă, părul fiindu-i perfect aranjat. De aici se poate deduce și presiunea societății pusă asupra femeii care trebuie să își recapete formele și puterea cât ai bate din palme după naștere.

De menționat este că presiunea socială s-a intensificat în ultimii ani, pe măsură ce fotografiile publicate imediat după naștere au devenit populare. Meghan mai lansează un trend prin faptul că alege ca experiența nașterii unui copil să fie privată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×