Regina Elisabeta, supărată pe Meghan Markle. Gestul care a enervat-o pe bunica prințului Harry

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
04/05/2019, 18:55
Regina Elisabeta, supărată pe Meghan Markle. Gestul care a enervat-o pe bunica prințului Harry GALERIE FOTO
Regina Elisabeta, supărată pe Meghan Markle Sursă foto: hepta.ro

Regina Elisabeta este supărată pe Meghan Markle din cauza unui gest făcut de ducesă. Mai exact, soția prințului Harry, în vâsrtă de 37 de ani, a călătorit la castelul Windsor înainte de nunta sa cu nepotul Reginei Elisabeta, în vârstă de 34 de ani, pentru a degusta o parte din mâncarea care urma să fie servită la recepție.

Regina Elisabeta este supărată pe Meghan Markle din cauza comportamentului său

Katie Nicholl, una dintre responsabilele pentru pregătirea bucatelor alese, a spus cum actrița a insistat asupra existenței unei ”alternative macrobiotice” pentru unii dintre oaspeții de la Hollywood care urmează dieta ce derivă din Budismul Zen. Femeia a declarat că Ducesa de Sussex s-a înfuriat atunci când a simțit ouă într-un fel de mâncare recomandat drept unul care nu conține acest tip de proteină. „S-a supărat foarte mult când a simțit că poate gusta ouă într-un fel de mâncare când i s-a spus că nu există ouă acolo și a spus << Nu, nu o pot gusta. Există ouă în acest fel de mâncare >>”.

”Cred că a fost puțin supărată când, din senin, Regina Elisabeta și-a făcut apariția în castel, căci, bineînțeles, este casa ei. A luat-o ușor pe Meghan și a zis: Meghan, în această familie nu vorbim oamenilor așa”. De altfel, nu ar fi prima dată când Meghan o supără pe Regină. În luna noiembrie a anului precedent, se zvonea că monarhul ”a avut o vorbă” cu prințul Harry în legătură cu alegerea tiarei viitoarei mirese.

Regina Elisabeta, supărată pe Meghan Markle. Gestul care a enervat-o pe bunica prințului Harry
Regina este deranjată de atitudinea ducesei
Sursă foto: hepta.ro

Fosta actriță și Prințul Harry s-ar fi hotărât să aleagă ca dădacă un bărbat

Se spune că Meghan a fost setată pe o anume diademă cu smaralde, dar i s-a spus că nu o poate purta, deoarece pietrele verzi ar fi putut veni din Rusia, ceea ce ar supăra-o pe Regină. Mai mult, acum, Ducesa de Sussex ar urma să mai încalce o tradiție a familiei regale, lucru care clar va supăra în jur. Fosta actriță americană și Prințul Harry s-ar fi hotărât să încalce tradiția familiei regale legată de dădaca copilului.

Mai clar, cei doi s-ar gândi să angajeze un bărbat. „Meghan a informat clar agenția că preferă un cetățean american și că își dorește ca această persoană să se simtă ca un membru al familiei mai degrabă decât ca un angajat în uniformă. Acest detaliu este important pentru ea – Meghan nu a ascuns niciodată faptul că este mândră de originile ei americane”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru tabloidul mirror.co.uk.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×