Probleme cu sarcina lui Meghan Markle. Ce au anunțat medicii britanici

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 18:59
Probleme cu sarcina lui Meghan Markle. Ce au anunțat medicii britanici
Meghan Markle și prințul Harry vor deveni în scurt timp părinți. Sursa foto:hepta.ro

Meghan Markle trebuie să ia o decizie dificilă, acum când momentul nașterii primului copil al său și al prințului Harry se apropie cu pași repezi. Chiar dacă până acum, conform , nou-născuții au fost aduși pe lume în reședințele familiei regale, de data aceasta medicii ar putea recurge la o măsură surprinzătoare.

Unde va naște Meghan Markle, dacă termenul va fi depășit

Medicii avertizează că, în cazul în care nașterea ducesei de Sussex va depăși termenul stabilit inițial, vor fi nevoiți să o ducă pe Meghan Markle la spital, cu riscul de a distruge o tradiție ce datează de zeci de ani. Totul, pentru a evita apariția unor eventuale complicații neprevăzute.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Soția prințului Harry și-a exprimat dorința de a naște natural la palatul Windsdow, despre care circulă unele zvonuri că ar fi bântuit de spiritele înaintașilor familiei regale care își dorm somnul de veci pe domeniul respectiv.

Meghan Markle, alături de soțul său, prințul Harry. Sursa foto:hepta.ro
Meghan Markle, alături de soțul său, prințul Harry. Sursa foto:hepta.ro

Se apropie momentul în care Meghan Markle va aduce pe lume primul său copil

Termenul la care era așteptată nașterea a fost depășit deja cu o săptămână, astfel că întârzierile ar putea-o determina pe ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, să ia în calcul moduri de provocare a travaliului. Și cum astfel de proceduri nu pot avea loc decât în spital, există riscul ca tradiția familiei regale să ajungă la final. Potrivit specialiștilor, inducerea travaliului este o metodă preferată în momentul depășirii termenului cu până la 10 zile. Există și cazuri în care se recurge la o astfel de soluție după o întârziere de până la două săptămâni, dacă starea mamei și a fătului permit acest lucru.

Din momentul în care travaliul este provocat, fie că vorbim de mijloace fizice sau medicale pentru a declanșa contracțiile, devine exclus ca nașterea să mai aibă loc acasă, întrucât  ar intra în contradicție cu recomandările formulate la nivel național în Anglia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×