Meghan Marke și Prințul Harry vor locui într-o casă bântuită! Cum arată Frogmore Cottage, din domeniul Windsor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/03/2019, 12:49
Meghan Marke și Prințul Harry vor locui într-o casă bântuită! Cum arată Frogmore Cottage, din domeniul Windsor
Cei doi vor locui alături de zeci de fantome

Meghan Markle și soțul său, prințul Harry, se pregătesc de mutarea într-o casă nouă. De la sfârșitul lunii martie, cuplul princiar va locui la Fragmore Cottage, pe domeniul castelului Windsor, loc de care se leagă o poveste cel puțin interesantă. Vezi imaginile în GALERIA FOTO

Meghan Markle și prințul Harry se vor muta într-o casă bântuită

Se spune că respectivul conac este bântuit, întrucât acolo se află mai multe morminte care aparțin înaintașilor familiei regale. În momentul de față, Fragmore Cottage se află în plină renovare, așteptându-i pe cei doi soți să se mute în casă nouă.

Mutarea a fost programată în timp util, pentru că familia  prințului Harry și a ducesei de Sussex se va mări în curând cu încă un membru. Meghan Markle este însărcinată și urmează să nască la finele lunii aprilie.

Meghan Markle și prințul Harry se mută într-o casă bântuită de fantome
Meghan Markle și prințul Harry se mută într-o casă bântuită de fantome

Cum se vor obișnui cu noua casă și ceilalți „locatari”

Spiritiștii susțin că locuința este bântuită. Cert este că acolo își dorm somnul de veci mai vechii înaintași ai familiei regale. Legenda spune că spiritele respective și-ar fi stabilit cartierul general la Fragmore Cottage, cu foarte multă vreme în urmă- sute de ani, mai precis și nu sunt tocmai încântați de oaspeți care să le tulbure liniștea.

În apropierea noii case a cuplului princial se află un cimitir regal, unde își dorm somnul de veci câteva capete încoronate, împreună cu familiile lor. În zona respectivă se află un mausoleu regal unde sunt înmormântate trupurile Reginei Victoria și al Prințului Albert.

De asemenea, acolo se găsesc mormintele mamei Reginei Victoria, al fostului Rege Edward al VIII-lea, dar și al soției lui, celebra Wallis Simpson, de dragul căreia acesta a și renunțat la tron. Tot în apropiere, se află și o capelă mică ce găzduiește nu mai puțin de 10 membri ai familiei regale încă din 1492, printre aceștia numărându-se  și Prințesa Margaret. Rămâne de văzut cum se vor acomoda Meghan Markle și prințul Harry cu noii „colocatari”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×