Meghan Markle, părăsită de ajutorul ei de încredere! A demisionat după 25 de ani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 18:57
Meghan Markle, părăsită de ajutorul ei de încredere! A demisionat după 25 de ani
Meghan Markle a rămas fără mâna sa dreaptă

Veste proastă pentru Meghan Markle. Ducesa de Sussex a fost părăsită de unul dintre cei mai importanți oameni din jurul său. Este vorba chiar despre cea care era considerată mâna dreaptă a soției prințului Harry.

Meghan Markle a rămas fără mâna sa dreaptă. A plecat după 25 de ani

Amy Pickerill, pe numele său, o va părăsi pe Meghan Markle, de îndată ce ea și prințul Harry se vor muta la Windsor. Plecarea prințului Harry și a soției sale ar urma să se producă la sfârșitul lunii martie, după cum anunță surse din cadrul Casei Regale, citate de Daily Mail.

Pickerill este cea mai recentă dintr-un lung șir de plecări din anturajul lui Meghan Markle. Nu mai puțin de trei persoane importante și-au prezentat demisia în decurs de doar câteva luni. Este vorba despre  asistenta personală a fostei actrițe, urmată la scurt timp de  șefa echipei de securitate a ducesei.

Soția prințului Harry are o fire prea dificilă?
Soția prințului Harry are o fire prea dificilă?

Amy Pickerill va pleca din țară

Surse apropiate cuplului princiar au dezvăluit că Amy Pickerill a decis să renunțe la postul său de la Casa Regală pentru a pleca în altă țară. „Este foarte trist pentru colegii ei, deoarece ea este un membru foarte popular al personalului” , au relatat sursele respective.

Deși prietenii lui Amy Pickerill insistă că despărțirea s-a produs în termeni cât se poate de buni, tânăra dându-și acordul să mai rămână o perioadă de timp, pntru a o ajuta pe Meghan cu nașterea și organizarea noii locuințe, plecările dese din ultima perioadă alimentează zvonurile potrivit cărora soția prințului Harry ar avea o fire foarte dificilă.

În altă ordine de idei, în anul 2010, pe când se afla la începutul carierei, Meghan Markle publica articole pe blogul „The Working Actress”, iar unele dezvăluiri ale sale sunt de-a dreptul suprinzătoare. Se pare că actuala soție a prințului Harry a fost părăsită de fostul iubit pentru …. un alt bărbat.

Ştii că industria asta e nebună când afli că, după despărţire, iubitul tău, un actor în devenire, a făcut sex cu agentul tău. Iar agentul tău e un bărbat. Superb! Şi da, asta chiar s-a întâmplat” , a scris Meghan Markle în urmă cu mulți ani, pe blogul respectiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×