Meghan Markle poate să nască oricând! Medicii, chemați de urgență la Palatul Kensington

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 18:22
Meghan Markle poate să nască oricând! Medicii, chemați de urgență la Palatul Kensington GALERIE FOTO
Meghan Markle poate naște în orice moment! Medicii au fost chemați de urgență la palat!

Ducesa de Sussex poate naște în orice moment! Zarvă mare la palatul familie regale a Marii Britanii în ultimul trimestru al sarcinii fostei actrițe. Meghan Markle a avut nevoie de medici de urgență, în toiul nopți. Specialiștii au spus că bebelușul nu mai are mult până să fie strâns în brațe de părinții săi. Se pare că nu de puține ori, ducii de Sussex au făcut drumuri către spital din cauza unor contracții false ale mămicii.

Meghan Markle, de urgență la spital! Ducesa de Sussex poate naște din moment în moment

Meghan Markle și Prințul Harry s-au emoționat teribil când fosta actriță s-a panicat din cauza unor contracții care au făcut-o să creadă ce primul copil al cuplului va veni pe lume. Din păcate pentru nerăbdătorii părinți, totul a fost o alarmă falsă. Doctorii i-au avertizat pe aceștia că Meghan poate naște mai devreme de termenul prezis, din clipă în clipă, nu în luna aprilie sau mai, așa cum s-a zvonit.

„Meghan și Harry, și întregul palat, sunt în alertă, pentru că medicii au spus că bebelușul poate veni în orice moment. Au fost câteva alarme false când au crezut că a început travaliu și s-au făcut toate aranjamentele necesare pentru a fi dusă la spital. Au fost niște curse cu adevărat nebunești”, a declarat o sursă de la palatul familiei regale a Marii Britanii pentru revista New Idea.

Meghan Markle, contracții false! Ducesa de Sussex poate naște din momet în moment
Meghan Markle, contracții false! Ducesa de Sussex poate naște din momet în moment

Meghan Markle, contracții false înainte de termen

Meghan Markle a tras o sperietură zdravănă după ce a simți numeroase contracții. Ducii de Sussex au crezut că bebelușul, nerăbdător, va veni pe lume cu mult mai devreme decât termenul stabilit. „La un moment dat, au plecat de urgență la spital, în mijlocul nopții, gândindu-se că Meghan este în travaliu, dar după control s-au întors acasă”, a mai spus sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×