Parenting regal! Meghan Markle și Prințul Harry lasă tradițiile la o parte! Cum au de gând să-și crească viitorul copil

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 13:38
Parenting regal! Meghan Markle și Prințul Harry lasă tradițiile la o parte! Cum au de gând să-și crească viitorul copil GALERIE FOTO
Meghan Markle si Prințul Harry își vor crește într-un anumit fel copilul! Ce au de gând?

Meghan Markle a dezvăluit prietenilor faptul că ea și Prințul Harry că are o anumită idee pentru a-și crește copilul. Ducesa de Sussex are 37 de ani și a făcut recent prima petrecere a copilului, la New York. Aceasta, împreună cu Harry, a decis că își va crește bebelușul fără stereotipurile legate de sex. Meghan va naște în luna aprilie un băiețel, potrivit zvonurilor plecate de la prietenii săi apropiați sau unor oameni de la casa regală a Marii Britanii.

Meghan Markle și Prințul Harry, parenting regal!

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să-și crească micuțul fără stereotipuri de sex. „Meghan a vorbit câtorva prieteni despre cum au de gând să-și crească bebelușul”, a spus o sursă pentru Vanity Fair. Aceasta a mărturisit faptul că își va crește copilul alături de cunoașterea că nu există stereotipuri de niciun fel, folosind cuvântul „fluid”. Recent, într-o vizită oficială în Maroc, și-a făcut un tatuaj cu henna.

O tânără de 17 ani, care i-a pictat desenul, i-a mărturisit că acesta este un simbol pentru a ține spiritele rele departe de mamă și de copil și că de fel este o tradiție pentru femeile însărcinate în ultimul trimestru. „Este o tradiţie pentru femeile însărcinate din Maroc să-şi facă un tatuaj cu henna. Se face în pragul unor evenimente importante, precum nunta ori naşterea unui copil”, a spus Samira.

Meghan Markle și Prințul Harry, parenting special pentru copilul lor
Meghan Markle și Prințul Harry, parenting special pentru copilul lor

Meghan Markle, în sfârșit în grațiile reginei Angliei!

Ducesa de Sussex a impresionat-o pe regina Angliei după ce a fost în vizita de 3 zile din Maroc. Modul în care s-a prezentat se pare că a fost ideal, astfel că regina și-a arătat fericirea. „A fost impresionată de energia şi stamina Ducesei.

Pentru Regină şi generaţia ei, la acest stadiu al sarcinii, te ascundeai şi te odihneai, dar Meghan nu s-a oprit”, au spus surse apropiate familiei regale ale Marii Britane. De asemenea, aceleași surse au precizat și că este în plan o scrisoare din partea reginei către fosta actriță pentru a-i mulțumi. „Cel mai mult respectă munca şi loialitatea”, a mai mărturisit sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×