Meghan Markle, cadou de lux pentru invitații la baby shower! Nimeni nu se aștepta la asta

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/03/2019, 09:37
Meghan Markle, cadou de lux pentru invitații la baby shower! Nimeni nu se aștepta la asta GALERIE FOTO
Meghan Markle a facut cadouri de lux prietenilor sai

Ducesa de Sussex Meghan Markle le-a oferit cadouri de lux prietenilor săi care au participat la „baby shower”-ul organizat pentru copilul său și al Prințului Harry, care se va naște, cel mai probabil, în luna aprilie. Se pare că fosta actriță Meghan Markle s-a ocupat personal de achiziționarea cadourilor.

Meghan Markle le-a făcut cadouri de lux prietenilor săi care au participat la petrecerea de baby shower

Baby shower-ul este un obicei important în cultura vestică. Mămica organizează o petrecere cu prietenii intimi și cu familia, pentru a sărbătorii venirea pe lume a bebelușului. Fosta actriță americană Meghan Markle a organizat două astfel de petreceri, una dintre ele având loc la New York.

Cei mai apropiați prieteni ai ducesei de Sussex au fost prezenți, printre care s-a numărat și Serena Williams. Soția prințului William a vrut să le dăruiască oaspeților un cadou de lux la baby shower-ul copilașului ei. Meghan Markle le-a oferit drept cadou pulovere marca Lingua Franca, de culoare albastru-navy, confecționate din cașmir.

Meghan Markle cadou de lux
Meghan Markle a organizat doua petreceri de baby shower

Meghan Markle a oferit cadouri de 400 de dolari

Pe față, articolele vestimentare au brodate cuvintele „baby,baby,baby”. Un astfel de pulover luxos costă în jur de 400 de dolari online, potrivit hellomagazine.com. E de la sine înțeles că Meghan a scos mii de dolari pentru aceste cadouri, iar oaspeții au fost extrem de încântați.

Meghan Markle și-a surprins invitații, la petrecerea de baby shower
Meghan Markle și-a surprins invitații, la petrecerea de baby shower

Nici oaspeții nu au venit cu mâna goală! Meghan Markle a primit sute de flori și de hăinuțe pentru bebeluș. Petrecerea a avut loc la hotelul Upper East Side din New York. Marea absentă a fost cumnata sa, Kate Middleton, însă aceasta s-a revanșat la baby shower-ul din Anglia.

A lipsit și celebra artistă indiană Priyanka Chopra. Fosta Miss Universe a primit invitație la petrecerea de baby shower, însă a refuzat să participe! Motivul refuzului a fost unul bine întemeiat, după cum a declarat un prieten comun al celor două actrițe. Meghan Markle a refuzat să meargă la nunta fostei sale prietene Priyanka Chopra, deși aceasta venise la nunta ei cu Prințul Harry.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×