Imagini cu Meghan Markle, înainte să devină mamă! Cât de mult s-a îngrășat Ducesa de Sussex

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 15:40
Imagini cu Meghan Markle, înainte să devină mamă! Cât de mult s-a îngrășat Ducesa de Sussex GALERIE FOTO
Imagini cu Meghan Markle, înainte să devină mamă!

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la un eveniment privat, de familie. Mai exact, vineri, nepoata reginei, Zara Tindall, și-a botezat cea de-a doua fetiță. Ceremonia religioasă s-a desfășurat în lăcașul sfânt St. Nicholas din Cherington, Gloucestershire, unde invitați de onoare au fost Regina Elisabeta și Ducii se Sussex. Harry a fost rugat să-i fie naș micuței Lena și a acceptat cu mare bucurie.

Imagini cu Meghan Markle, înainte să devină mamă

De altfel, aceasta a fost poate și ultima ocazie în care Meghan mai poate fi văzută înainte de a naște, pentru faptul că nu mai are nimic planificat în agenda publică. Ducessa de Sussex a fost îmbrăcată cu o haină retro, maro, care i-a marcat burtica. Cu zâmbetul până la urechi, în pofida vremii rele din Londra, Meghan l-a însoțit pe Harry până la capelă.

Acum câteva zile, s-a anunțat că Ducesa a intrat oficial în concediu prenatal. Aceasta nu va mai lua parte la niciun eveniment oficial până după nașterea copilului, dar va putea fi prezentă la unele evenimente ce țin de viața privată. „Reprezentanţii palatului Kensington au confirmat că Meghan mai are întâlniri private în program, dar nu va mai participa la evenimente publice şi nici la angajamente regale oficiale, având în vedere că se pregăteşte de naştere”, informează The Sun.

Imagini cu Meghan Markle, înainte să devină mamă! Cât de mut s-a îngrășat Ducesa de Sussex
Ducessa de Sussex a fost îmbrăcată cu o haină retro, maro, care i-a marcat burtica proeminentă

”Tot ce mi s-a întâmplat în ultimul an și jumătate este complet diferit de ceea ce mă așteptam”

Cât despre venirea pe lume a primului lor copil, Meghan este în culmea fericirii, dar și pentru că a reușit să fie cu omul pe care îl iubește. „Suntem doi oameni foarte fericiți și foarte îndrăgostiți. Ne-am iubit în secret timp de șase luni înainte ca povestea noastră să devina subiect de știri, iar eu munceam în acea perioadă. Singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor în ceea ce ne privește.

Imagini cu Meghan Markle, înainte să devină mamă! Cât de mut s-a îngrășat Ducesa de Sussex
Acum câteva zile, s-a anunțat că Ducesa a intrat oficial în concediu prenatal

Eu nu m-am schimbat deloc. Sunt aceeași persoană și nu m-am definit niciodată printr-o relație. Cred că pot spune, oricât de naiv ar suna, că tot ce mi s-a întâmplat în ultimul an și jumătate este complet diferit de ceea ce mă așteptam”, a spus Rachel Megan, născut Markle.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×