Meghan Markle și Kate Middleton s-au împăcat! Gestul care le-a dat de gol

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/03/2019, 11:31
Meghan Markle și Kate Middleton s-au împăcat! Gestul care le-a dat de gol GALERIE FOTO
Meghan Markle si Kate Middleton au dat semne de impacare

Împăcare de senzație între Meghan Markle și Kate Middleton! Cele două cumnate s-au îmbrățișat și s-au sărutat, cu ocazia reuniunii Familiei Regale britanice, pe data de 12 martie, cu cei 53 de invitați din Commonwealth! Cele două au părut foarte apropiate!

Meghan Markle și Kate Middleton au dat semne de împăcare, de Ziua Commonwealth

Cele două ducese ori chiar se înțeleg bine, ori ambele sunt foarte bune actrițe. Dacă despre Meghan Markle se știe că este o actriță foarte talentată, despre Kate Middleton încă nu se știe cât de bine își poate ascunde adevăratele sentimente.

Cele două s-au îmbrățișat călduros, lăsând impresia că au pus capăt neînțelegerilor despre vorbește toată lumea de câteva luni încoace, la Ziua Commonwealth. Kate, care a ajuns la Westminster Abbey după Meghan, a îmbrățișat-o pe cumnata sa și a sărutat-o pe obraz. Meghan i-a răspuns cu un zâmbet larg.

De ce s-a certat Kate Middleton cu Meghan Markle

Kate Middleton și Meghan Markle au fost văzute conversând degajate în timp ce îi așteptau, alături de William și Harry, pe ceilalți membri ai familiei regale. Kate a apărut îmbrăcată într-un pardesiu roșu semnat Catherine Walker și o pălărie asortată, în vreme ce Meghan a ales pentru această ocazie un pardesiu crem și o rochie cu motive abstracte de la Victoria Beckham.

Neînțelegerile dintre cele două cumnate, Kate și Meghan, datează încă dinainte ca fosta actriță să intre oficial în familia regală. Jurnaliștii britanici susțin că totul a pornit de la rochia de domnișoară de onoare pentru micuța Charlotte.

Petrecere pentru copil, fără Kate Middleton

După nuntă, ducii de Sussex au anunțat că nu vor mai locui împreună cu Kate și William la Palatul Kensington, iar ieșirile publice comune au fost foarte rare. Totuși, Kate și Meghan nu au vorbit niciodată despre eventualele neînțelegeri dintre ele.

În urmă cu o săptămână, cele două cupluri au participat la petrecerea oferită pentru aniversarea a 50 de ani de când Prințul Charles a fost numit oficial succesorul la tron. În urmă cu câteva săptămâni, Meghan Markle a dat o petrecere în Statele Unite ale Americii în cinstea copilului său care urmează să se nască. La petrecere au participat mai multe vedete, printre care tenismena Serena Williams, dar nu și cumnata sa, Kate Middleton.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×