Cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte să ajungă celebră. Nu îi este deloc rușine cu meseria pe care a avut-o

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/02/2020, 09:47
Cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte să ajungă celebră. Nu îi este deloc rușine cu meseria pe care a avut-o
Lidia Buble a încercat mai multe meserii înainte de a deveni cântăreață. Sursa foto: Instagram.com

Acum este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, iar hiturile sale sunt difuzate în regim de heavy rotation la toate posturile de radio din FM-ul românesc. Drumul spre succes a fost, însă, lung și anevoios pentru Lidia Buble, care s-a văzut nevoită să facă sacrificii uriașe încă de la o vârstă fragedă.

Lidia Buble a făcut mari sacrificii înainte să devină celebră. A lucrat inclusiv ca femeie de serviciu

Fumoasa cântăreață Lidia Buble și-a dorit încă de mică să fie independentă și a ajuns să lucreze de la o vârstă fragedă. Vedeta a avut mai multe joburi înainte de a se dedica carierei muzicale, dar  nu este deloc rușinată de meseriile pe care le-a încercat de-a lungul anilor.

„Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a dezvăluit cântăreața, informează wowbiz.ro.

Iubita prezentatorului de la Antena 1 Răzvan Simion nu s-a dat în lături de la muncă și a lucrat încă de la 14 ani. Lidia Buble a mai povestit că a lucrat într-o cafenea unde spăla vasele și făcea curat, dar și la un solar la mall-ul din Deva.

Frumoasa cântăreață visa să devină profesoară de sport

Drumul spre succes nu a fost ușor pentru frumoasa blondină, însă artista nu s-a rușinat niciodată de greutățile prin care a fost nevoită să treacă. Lidia Buble visa în copilărie să devină profesoară de sport, dar în anul 2014 drumul său avea să fie schimbat radical de cântărețul Adi Sînă care i-a descoperit talentul muzical.

 „Am fost bonă pentru un nou născut timp de un an, iar apoi ajutor pentru managerii de la vânzări auto”, a mai povestit iubita lui Răzvan Simion. Lidia Buble a devenit cunoscută odată cu lansarea primul ei hit major intitulat „Noi simţim la fel”.

Succesul nu a venit peste noapte. Lidia Buble a suferit când a ajuns în Capitală

Îndrăgita cântăreață a dus-o rău cu banii chiar și după ce a ajuns în București. Lidia își amintește că a existat o perioadă în care nu avea bani nici măcar pentru cartelă de metrou fiind nevoită să se furișeze ca să ajungă la serviciu.

„Au fost zile, după ce am venit în Bucureşti, în care n-aveam bani nici pentru cartela de metrou şi mă furişam pe sub bara de la metrou ca să ajung la muncă. Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine”, a mai sus vedea, relatează profm.ro.

Lidia Buble nu este singura artistă care a avut un drum anevoios înainte să cunoască succesul. Printre celebritățile care au încercat de-a lungul timpul mai multe meserii se numără Gina Pistol, Mihaela Rădulescu, Cuzin Toma sau Dan Negru.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×