Lidia Buble, mesaj dur după ce s-a spus că s-a despărţit de Răzvan Simion. „Câinii latră mult”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/02/2020, 16:11
Lidia Buble, mesaj dur după ce s-a spus că s-a despărţit de Răzvan Simion. „Câinii latră mult”
Lidia Buble nu se desparte de Răzvan Simion. Sursa foto: wowbiz.ro

Lidia Buble a lansat un mesaj dur prin care infirmă zvonurile cum că s-ar fi despărţit de Răzvan Simion. Cei doi îşi trăiesc în continuare relaţia de dragoste şi nu există nici vorbă de despărţire.

Lidia Buble, mesaj dur pentru cei care au lansat zvonul că se desparte de Răzvan Simion

O parte a presei ar fi vehiculat zilele acestea că relaţia dintre cântăreaţa Lidia Buble şi omul de televiziune Răzvan Simion s-a stricat, cei doi separându-se. Nimic adevărat. Fanii Lidiei Buble au aflat despre zvon şi au întrebat-o pe artistă ce se întâmplă cu adevărat. Adevărul a ieşit la lumină după ce o fană a întrebat-o pe Lidia Buble dacă este adevărat ce se spune vizavi de relaţia ei de omul de televiziune.

Astfel, la una dintre fotografiile postate pe Instagram de Lidia Buble, una dintre fane i-a adresat întrebarea: „Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”.

Fanii au aflat de la Lidia Buble că totul este ok în relaţia cu Răzvan Simion

Lidia Buble a luat la cunoştinţă îngrijorările fanilor şi a răspuns în felul următor: „câinii latră mult”. De unde se poate trage concluzia că relaţia ei cu Răzvan Simion este una plină de dragoste, despărţirea nefiind luată în calcul de cei doi sub nicio formă.

Cu toate astea, dragostea celebrului cuplu este umbrită de câteva probleme. Una dintre acestea, cunoscută de toată lumea este aceea că Răzvan Simion nu i-a cunoscut încă pe viitorii socri, respectiv părinţii Lidiei Buble. Artista declara că Răzvan Simion va fi prezentat părinţilor ei doar atunci când cei doi vor face pasul mare, respectiv se vor căsători.

Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a declarat Lidia Buble.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×