Lidia Buble, în lacrimi de bucurie în plin concert! Răzvan Simion este vinovatul

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 17:58
Lidia Buble, în lacrimi de bucurie în plin concert! Răzvan Simion este vinovatul GALERIE FOTO
Răzvan Simion și-a părăsit soția și s-a mutat cu Lidia Buble. Sursa foto - facebook

Lidia Buble a fost surprinsă în lacrimi, în plin concert! Totul s-a petrecut la Timișoara, acolo unde artista a avut parte de o super surpriză din partea iubitului ei. Aflată într-un turneu de promovare a piesei Margarita, melodie pe care a realizat-o în colaborare cu artistul internațional Descemer Bueno, Lidia Buble a fost năpădită de sentimente puternice. Conform celor de la viva.ro, la un moment dat, Răzvan Simion a urcat pe scenă, cu un trandafir roșu în mână.

Lidia Buble, în lacrimi în plin concert!

Fanii au luat-o razna și au aplaudat la scenă deschisă totul, mai ales că mulți au crezut că va urma și o cerere în căsătorie la care vor fi martori. Totuși, coprezentatorul matinalului de la Antena 1 s-a rezumat la câteva declarații de dragoste care au cupleșit-o pe interpretă. Răzvan Simion nu a ezitat și i-a transmis în fața întregii săli că o iubește. Acela a fost, de altfel, momentul în care Lidia buble a izbucnit în plâns.

În clipa în care Lidia a primit trandafirul, toată sala a început să aplaude furtunos. Toate lucrurile par să se așeze pentru artistă care traversează o perioadă superbă. Răzvan Simion nu se mai ascunde și spune tuturor că o iubește, în timp ce pe plan profesional, muzica ei prinde din ce în ce mai mult la public. Noua piesă, Margarita are parte de un succes imens, fiind difuzată atât la noi, cât și în Spania și America Latină.

Răzvan Simion este vinovatul

Nu o dată, Lidia Buble a precizat în interviuri că își dorește o familie numeroasă, fapt care implic, în mod evident și mulți copii. „Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți’, a spus Lidia Buble pe InstaStory. Vedeta își dorește atât de mult să aibă copii încât le-a ales deja numele acestora.

Astfel, iubita lui Răzvan Simion și-ar dori ca pe una dintre fetițele sale să o cheme Hadasa. „Aș vrea să să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela. Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele”, a mai mărturisit Lidia Buble.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×