Lidia Buble le-a răspuns celor care râdeau de ea că are nasul mare: „Sunt specială, cu trăsături mai dure”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 16:44
Lidia Buble le-a răspuns celor care râdeau de ea că are nasul mare: „Sunt specială, cu trăsături mai dure” GALERIE FOTO
Lidia Buble le-a răspuns celor care râdeau de ea că are nasul mare. Sursa foto: protv.md

Lidia Buble este o femeie frumoasă, care i-a sucit mințile lui Răzvan Simion, celebrul prezentator TV. Cântă bine, arată bine, însă nu scapă nici ea de critici. Cei care nu au ce să spună despre cariera ei muzicală sau despre altceva legat de ea, se iau de înfățișarea ei.

Lidia Buble le-a răspuns celor care râdeau de ea că are nasul mare

Lidia Bube încă mai primește critici pe rețelele de socializare legat de modul cum arată. Mai exact, unii sunt nemulțumiți cu felul în care arată nasul artistei. Îndrăzneață cum o cunoaștem cu toții, Lidia Buble i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce a ales să vorbească despre această așa-zisă problemă.

Cântăreața a spus că este foarte mulțumită de felul încare arată și că nu și-ar opera niciodată nasul sau să-și mprească buzele. Lidia Buble a recunoscut însă că nu este împotriva operațiilor de înfrumusețare, dar doar atunci când este nevoie și doar pentru riduri.

Lidia Buble le-a răspuns celor care râdeau de ea că are nasul mare
Lidia Buble le-a răspuns celor care râdeau de ea că are nasul mare. Sursa foto: spynews.ro

Artista spune că este foarte mulțumită de felul în care arată

”Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături. Nu sunt împotrivă, Doamne fereşte, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile, dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată. Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte”, a spus Lidia Buble.

Mai mult, Lidia Buble mai face și haz de necaz, cum a făcut în trecut, când a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea din profil în timp ce savurează o cafea, dar aceeași poză a fost modificată astfel încât apare cu un nas nou. „EXCLUSIV! Acum și în varianta cu nasul mic”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×