Lidia Buble, poza care i-a înfuriat pe fani! Au luat foc: “Promovezi dezgolirea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/09/2019, 15:18
Lidia Buble, poza care i-a înfuriat pe fani! Au luat foc: “Promovezi dezgolirea GALERIE FOTO
Lidia Buble se joacă din nou cu imaginația bărbaților. Sursa foto: spynews.ro

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, hiturile sale adunând milioane de vizualizări pe Youtube. În plus, Lidia Buble arată incredibil pe zi ce trece și nu ezită să își surprindă fanii cu ipostaze de-a dreptul incendiare. Chiar dacă majoritatea reacțiilor sunt extrem de pozitive, există, însă și persoane care nu au o părere tocmai bună despre această atitudine a frumoasei cântărețe.

Lidia Buble, criticată pe rețelele de socializare după ipostazele fierbinți în care s-a pozat

Chiar dacă toamna a început în mod oficial, Lidia Buble s-a hotărât să profite din plin de vremea frumoasă al acestui sfârșit de săptămână. Aflată în Delta Dunării alături de familie, blondina a decis că un bronz nu ar strica absolut deloc, așa că s-a îmbrăcat într-un costum de baie extrem de provocator și s-a bucurat în voie de razele soarelui. În plus, artista a încins o ședință foto de zile mari, la capătul căreia a postat pe rețelele de socializare cea mai reușită dintre poze, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Au existat, însă, și unele comentarii ceva mai răutăcioase, cărora Lidia nu a ezitat să le răspundă.

Îmi plăcea foarte mult de tine la începutul carierei tale și îmi place în continuare, dar nu agreez faptul că ai început să promovezi mult dezgolirea asta prea mult,nu cred că dacă ești în chiloți ți se ridică faima, fii o persoană corectă”, a fost mesajul unui internaut care a reușit să o enerveze la culme pe frumoasa artistă.

Lidia Buble a pozat într-un costum de baie provocator. Sursa foto: Instagram
Lidia Buble a pozat într-un costum de baie provocator. Sursa foto: Instagram

Reacția dură a Lidiei Buble pentru criticile primite

Voi sunteți sănătoși la cap, oameni buni? Jignești toate femeile din lumea asta prin acest comentariu, inclusiv pe tine. Tu nu porți costum de baie la plajă? Crezi că am postat o poză în costum de baie cu gândul că voi avea mai multă faimă? De ce nu vreți mai bine să recunoașteți că sunteți efectiv RELE? Mai puteți? Nu-mi place să intru în contradictoriu cu voi, dar uneori efectiv nu mai pot cu atâta prostie. Eu nu sunt aici să educ pe NIMENI! NU VREAU SĂ FIU EXEMPLUL NIMĂNUI! EU SUNT EU ȘI ATÂT!”, i-a transmis Lidia Buble persoanei care o critica pentru poza postată recent.

Blondina depune foarte mult efort pentru a-și păstra în permanență silueta de invidiat și trebuie să recunoaștem că merită. Artista arată incredibil, abdomenul său tonifiat putând face invidios pe absolut oricine. Iar pentru a vă convinge de acest lucru, v-am pregătit o GALERIE FOTO incendiară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×