Lidia Buble s-a pozat goală! Fanii i-au sărit în cap: „Orice femeie geamăn are ceva bărbătesc”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
06/02/2019, 16:03
Lidia Buble s-a pozat goală! Fanii i-au sărit în cap: „Orice femeie geamăn are ceva bărbătesc” GALERIE FOTO
Lidia Buble s-a pozat goală și a postat fotografia pe Instagram

Lidia Buble s-a pozat goală și a postat fotografia pe contul personal de Instagram. Imaginea a strâns mii de aprecieri din partea fanilor, însă unii dintre ei i-au sărit în cap și i-au transmis că are un fizic bărbătesc, în timp ce alții au considerat că este indecentă.

Fotografia în care Lidia Buble este goală a stârnit opinii diferite pe rețeaua de socializare. Mai mulți urmăritori au criticat-o pentru că a ales să posteze fotografia pe Instagram, însă o parte a fanilor artistei i-au sărit imediat în apărare.

Fotografia postată de Lidia Buble pe rețeaua de socializare
Fotografia postată de Lidia Buble pe rețeaua de socializare

Lidia Buble s-a pozat goală și a postat fotografia pe Instagram

„Ea e geamăn după zodie, ori toate femeile Gemeni au trăsături bărbătești când suns statice, ca în poze și foarte feminine atunci când se mișcă. Vezi Angelina Jolie. Frumusețea e un lucru mai amplu, forma e dictată și de dinamică, iar dinamica înseamnă să încerci lucruri noi”, este comentariul unui utilizator care o urmărește pe Lidia Buble pe Instagram.

„În primul rând nu ştiu de ce vă apucaţi să criticaţi oameni buni! În această poză i se vede doar spatele! Nimic altceva! Imaginaţi-vă că e ca şi cum ar avea o rochie cu spatele gol!”, a scris un alt utilizator.

„Fraților. ..ce aveți cu fata asta…dar alte nu vedeți..bravo ei că nu e plastifiată. ..e naturală….cine suntem noi să o judecăm…pozează cum vrea”, este un alt mesaj pe care Lidia Buble l-a primit după ce s-a pozat goală și a postat fotografia pe contul personal de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×