Denisa de la Bambi, ce transformare! Cum şi-a făcut apariţia la nunta Adelinei Pestriţu

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 17:13
Denisa de la Bambi, ce transformare! Cum şi-a făcut apariţia la nunta Adelinei Pestriţu GALERIE FOTO
Denisa de la Bambi, transformare incredibilă după ani și ani. Sursa foto: vip24.ro

Denisa de la Bambi nu mai arată deloc așa cum o știai. Cântăreața a apărut la nunta Adelinei Pestrițu, care a avut loc ieri, și i-a șocat pe toți. Invitații au crezut că o văd pe sora ei, Raluca, atât de mare a ajuns asemănarea între cele două. Denisa, ”bruneta” din trupa Bambi odinioară este transformată și poate fi confundată oricând cu blonda Raluca, mai ales după ce s-a vopsit și ea blondă.

Denisa de la Bambi, leită Raluca, sora ei, la nunta Adelinei Pestrițu

Denisa a participat la nunta Adelinei Pestrițu alături de iubitul ei, Mircea Brânzei, alături de care formează un cuplu frumos de ceva vreme. Fetele de la Bambi nu au ascuns niciodată că au apelat la chirurgul estetician pentru a-și face anumite retușuri. Cele două au vorbit în nenumărate ocazii despre motivele pentru care au recurs la astfel de operații.

În 2014, Denisa și-a făcut o rinoplastie, iar în 2015 și-a reparat o problemă mai veche pe care o avea la nivelul buzelor. Operația de rinoplastie a costat-o pe Denisa nu mai puțin de 2.500 de euro, iar injecțiile antirid cu bioplasmă în jur de 250 de euro, conform click.ro. Sora Denisei, Raluca, și-a tatuat sprâncenele contra sumei de 250 de euro.

Denisa a participat la nunta Adelinei Pestrițu alături de iubitul ei actual. Sursa foto: libertatea.ro

Raluca de la Bambi, despre motivele pentru care a apelat la estetician

„Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el. Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul Călin Doboş mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui. Am fost cu ea şi am văzut la clinică fete care s-au operat şi mi-au plăcut rezultatele”, a declarat sora Denisei în urmă cu 3 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×