Denisa Tănase, de la Bambi, se căsătorește din nou. Cine este al doilea soț!

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/06/2019, 17:47
Denisa Tănase, de la Bambi, se căsătorește din nou. Cine este al doilea soț! GALERIE FOTO
Denisa Tănase, membră Bambi se va căsători anul viitor cu afaceristul Mircea Brânzei Sursa foto: instagram.com

Cântăreața, Denisa Tănase (31 de ani), membră a trupei Bambi în care cântă alături de sora sa, Raluca, face planuri de nuntă. Artista se va căsători anul viitor cu afaceristul Mircea Brânzei cu care are o relație de 2 ani. Cei doi pregătesc dansul pentru ziua în care va îmbrăca rochia albă pentru a doua oară în viață.

Denisa Tănase, de la Bambi, va păși spre altar pentru a doua oară în viață

Denisa Tănase, membră Bambi se pregătește de nuntă. Artista se va căsători anul viitor cu afaceristul Mircea Brânzei și cei doi pregătesc dansul mirilor pentru momentul în care vor deveni soț și soție. Mircea Brânzei este partenerul de viață al artistei de mai bine de 2 ani și cei doi au împreună și o afacere.

Artista a dezvăluit că, se pregătește să plece în vacanță împreună cu logodnicul, anul acesta, la Paris. Totodată, cântăreața a vorbit și despre momentul în care a fost cerută în căsătorie în timpul unei vacanțe exotice, în vara anului 2018. Într-una din zilele petrecute în străinătate, afaceristul, Mircea Brânzei i-a cerut mâna cântăreței pe o plajă din Seychelles, după doar 1 an de relație. În timpul vacanței de poveste cei doi au mai vizitat Madagascar și Mauritius. 

“A fost romantic momentul când mi-a dat inelul, pe plajă. În rest, noi nu prea suntem romantici, mai degraba pragmatici. Anul acesta mergem la Paris, într-o vacanță în Orașul Îndrăgostiților. Nunta o facem anul viitor. Sunt multe de pregătit, mai învățam dansul mirilor până atunci”, a declarat Denisa Tănase.

Denisa Tănase a fost cerută în căsătorie anul trecut, pe o plajă din Grecia
Denisa Tănase, membră Bambi se va căsători anul viitor cu afaceristul Mircea Brânzei
Sursa foto: instagram.com

Motivele divorțului de medicul Cornel Brotac

Cântăreața, Denisa Tănase a mai fost căsătorită în trecut cu medicul Cornet Brotac pe care l-a cunoscut la vârsta de doar 19 ani și cu care s-a căsătorit la 23 de ani, după 7 luni de relație. Nunta nu s-a oficiat și la Biserică, ci doar la starea civilă. ,,Eu sunt o persoană foarte credincioasă. Cred foarte mult în faptul că atunci când Dumnezeu binecuvântează o relație lucrurile merg mai bine. Dacă mă întrebi astăzi, totuși mă bucur că nu am făcut pasul de a mă căsători în biserică, pentru că eu cred că în biserică mergem o singură dată și sper să se întâmple asta cu persoana alături de care voi rămâne până la adânci bătrâneți.”, a declarat artista pentru click.ro

După cinci ani de relație și patru ani de căsnicie, cei doi au decis să pună capăt căsnicie din cauza infidelității medicului. Solista nu a negat că fostul soț ar fi înșelat-o, însă nu l-a prins niciodată. ,,Eu sunt o persoană care iartă ușor. Dar una e să ierți și alta e să continui. O prietenă foarte bună m-a învățat că, dacă cineva îți face ceva rău, tu să nu-i răspunzi cu rău, îi răspunzi cu bine, dar pleci din calea lui. Și atunci de iertat cu siguranță aș ierta orice, dar una e să ierți și alta e să continui sau să dai foarte multe șanse, pentru că nu cred că oamenii se schimbă. Mă uit în jur și am văzut cupluri în care ei înșeală sau ei sunt violenți și ele tot așteaptă schimbări care nu apar.”, a spus Denisa Tănase în legătură cu divorțul , în urmă cu 4 ani.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×