Cum arată invitația la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Steblea! Versurile sunt compuse de Flick

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/05/2019, 19:50
Cum arată invitația la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Steblea! Versurile sunt compuse de Flick
Adelina Pestrițu și Virgil Steblea se căsătoresc pe 20 iulie. Sursa foto: VIVA.RO

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă! Cei doi au deja invitația la marele eveniment din viața lor, iar versurile de pe invitație au fost compuse de celebrul Flick, zis și Domnul Rimă. Cei doi au vrut să fie inventivi, fapt pentru care au decis ca invitația să nu fie una banală, ci sub formă de poezie.

Invitația la nunta Adelinei Pestrițu, marca Flick, domnul Rimă

Nunta bloggeriței va avea loc pe 20 iulie, iar la petrecere vor fi invitate nume grele din lumea mondenă, căci evenimentul va fi unul despre care se va scrie trei zile, așa cum sunt mai toate evenimentele de acest tip. Adelina Pestrițu a decis să poarte rochia de mireasă după naștere. Fosta iubită a lui Vârciu și Virgil au devenit părinți în luna august a anului 2018.

Adelina a născut prin cezariană o fetiță frumușică-foc și sănătoasă, căci a primit nota 10 la naștere. Adelina declarase la ceva timp după ce a născut că avea foarte mari emoții pentru momentul nașterii și că cezariana nu a fost ușoară. Pe micuța celor doi viitori însurăței o cheamă Zenaida Maria, iar în curând micuța va împlini un anișor.

Așa arată invitația la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil

Cum a decurs nașterea Zenaidei

”Eram incredibil de emoționată din cauza operației, tremuram și puneam o mie de întrebări pe secundă. Din momentul în care am intrat în sala de operație, am știut că, după primele 10 minute, viața mea va avea alt sens și voi deveni o altă persoană, gata oricând să lupte cu toate forțele pentru puiul ei. Așa a și fost.

Retrăiesc clipa în care o țineam strâns de mână pe doamna doctor anestezist și am auzit-o pe doctorul Ioana Drăgan: Ade ești pregătită? Zeny are cele mai frumoase gene’, după care am auzit-o pe Zenaida cum mă strigă printr-un plânset care, instant a devenit cel mai frumos sunet auzit vreodată.

M-am uitat în sus și am văzut cea mai frumoasă și valoroasă imagine, Zenaida-Maria. Nu am trăit niciodată sentimente așa de puternice. Nici nu mi-am imaginat că pot să fie simțite”, a spus Adelina după ce a născut-o pe Zenaida, scrie viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×