Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor face Crăciunul împreună: ”Nu are ce să caute”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/12/2019, 14:13
Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor face Crăciunul împreună: ”Nu are ce să caute”
Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor petrece sărbătorile de iarnă împreună. Sursa foto: Instagram.com

Lidia Buble (26 de ani) și Răzvan Simion (49 de ani) sunt împreună de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Frumoasa cântăreață a  mărturisit că sărbătorile nu-i vor prinde împreună pentru că fiecare și-a făcut alte planuri. 

Lidia Buble va petrece sărbătorile de iarnă fără Răzvan Simion

De sărbători toate drumurile duc acasă. Așa și-a spus și Lidia Buble când a luat decizia de a petrece Crăciunul alături de familia sa. Însă surpriza vine tocmai acum, cântăreața nu și-a invitat iubitul la Deva dintr-un motiv de-a dreptul surprinzător.

Frumoasa cântăreață și Răzvan Simion formează una dintre cele mai frumoase perechi din showbiz-ul românesc, în ciuda diferenței de vârstă. Chiar dacă sunt nedespărțiți cei doi vor petrece sărbătorile de iarnă separat.

Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a mărturisit Lidia pentru viva.ro.

Cântăreața va petrece Crăciunul în familie, la Deva

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine”, a mai adăugat Lidia Buble.

Nu este primul an când cei doi își petrece sărbătorile de iarnă separat. Lidia Buble provine dintr-o familie credinciosă și numeroasă și a povestit că regulile din casa lor sunt foarte stricte. Artista a spus că Răzvan îi va cunoaște părinții abia când îi va cere mână.

Cântăreața spune că planurile de nuntă nu există, așadar ne putem aștepta ca și de acum înainte Lidia și prezentatorul de la Antena 1 să mai petreacă sărbătorile separat.

Care este motivul pentru care Lidia Buble și iubitul ei fac sărbătorile separat

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin.

Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a mai spus artista pentru sursa menționată.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×