Dana Budeanu, reacţie fabuloasă când a văzut-o pe Lidia Buble fără sutien: „Maxim!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/12/2019, 10:29
Dana Budeanu, reacţie fabuloasă când a văzut-o pe Lidia Buble fără sutien: „Maxim!” GALERIE FOTO
Dana Budeanu a comentat ținutele purtate recent de vedete la gala Elle. Sursa foto: Youtube Dana Budeanu

Dana Budeanu a comentat ținuta pe care a purtat-o Lidia Buble la cea mai recentă gală a revistei Elle. Criticul de modă nu a economisit niciun cuvânt atunci când a vrut să își exprime opinia în legătură cu vestimentația cântăreței, pe canalul ei de Youtube, unde înregistrează emisiunea Verdict.

Dana Budeanu o laudă pe Lidia Buble

În mod surprinzător, chiar dacă e acidă de fel, Dana a apreciat felul în care a apărut Lidia. Partenera lui Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a purtat niște ciorapi găuriți, o geacă supradimensionată, iar dedesubt nu a avut nimic altceva.

„Lidia Buble a fost numărul 1! Este foarte greu să îţi cumperi o geacă de piele supradimensionată în momentul în care eşti minionă. Faptul că ai purtat-o fără absolut nimic pe dedesubt… maxim! Foarte bine a fost Lidia Buble”, este aprecierea Danei Budeanu. (Notă: Puteți vedea ținuta sexy pe care a purtat-o Lidia Byble accesând galeria foto a acestui articol)

„Cristina Țopescu… eu nu vorbesc despre astfel de oameni”

Față de celelalte apariții de la gala revistei de modă ELLE România, Dana nu s-a mai putut abține. Ținutele purtate de Dana Săvuică și Cristina Țopescu, de pildă, nu au fost tocmai pe placul ei.

„Mă, nu-mi mai daţi din astea. Ce, Dana Săvuică. O rochiţă şi cizme peste genunchi… De mers la mall. Cristina Ţopescu… Eu nu vorbesc despre astfel de oameni”, sunt comentariile extrem de dure ale vedetei.

Dana Budeanu a realizat o rubrică de poliție a modei în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, însă din cauza comentariilor sale de pe Internet în care o apăra pe Gabriela Firea în scandalul spitalului construit din bani privați aceasta a fost dată afară.

Dana se legase de inițiativa „Dăruiește viață”, care strânge bani pentru construirea spitalelor pentru copiii bolnavi de cancer.

În comentariile sale care au întrecut orice măsură, Dana le-a acuzat pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu că fac jocuri politice pentru liderul PLUS, Vlad Voiculescu, politician care vrea să candideze la primăria generală a Capitalei.

În prezent, Dana realizează propriile sale ediții de critică a ținutelor purtate de vedete pe canalul ei de Youtube, unde se bucură de numeroși susținători.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×