Răzvan Fodor a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la Asia Express: „Dacă vine timp de pace plec în vacanță” Are pregătit și un plan B în cazul în care „vine timp de război”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/04/2020, 12:49
Răzvan Fodor a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la Asia Express: „Dacă vine timp de pace plec în vacanță” Are pregătit și un plan B în cazul în care „vine timp de război”
Răzvan Fodor s-a apucat de grădinărit. Sursa foto: viva.ro

Răzvan Fodor a încheiat sezonul trei al competiției Asia Express într-un mare stil. Nu doar că a cucerit inimile tuturor telespectatorilor datorită modului savuros în care a trecut peste toate provocările, ajutat, bineînțeles, de bunul său prieten și coleg Sorin Bontea, dar carismaticul prezentator TV a părăsit Drumul Comorilor mai bogat cu 15.000 de euro, jumătate din marele premiu pus la bătaie de mai-marii Antenei 1.

Ce va face Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express. Nu îl sperie nici „timpul de război”

Acum că obiectivul fixat încă de dinainte de a porni spre paradisul asiatic a fost îndeplinit cu succes, îi mai rămâne o singură „probă”: cheltuirea banilor câștigați. Iar misiunea nu este deloc ușoară, mai ales dacă luăm în calcul contextul actual, când omenirea se confruntă cu pandemia de coronavirus, una dintre cele mai mari amenințări din întreaga sa istorie.

Extrem de precaut și prevăzător, Răzvan Fodor a luat, însă, în calcul toate scenariile posibile în această perioadă. Dacă situația i-o va permite, plănuiește să plece împreună cu soția și fiica lor într-o binemeritată vacanță. În caz contrar, a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că se gândește să investească cei 15.000 de euro în făină, apă și alte astfel de alimente de bază.

Nu sunt nici bani puțini, nici mulți. Sunt buni pentru această perioadă că nici nu știm ce urmează. Dacă vine timp de pace plec în vacanță. Dacă vine timp de razboi și stăm în casă îi băgam în făină, apă”, a declarat fericitul câștigător al competiției Asia Express la Antena Stars.

Probele din Taiwan și Filipine și-au spus cuvântul. Sorin Bontea a adormit în holul hotelului

Iar dacă vă gândeați că un astfel de premiu se câștigă fără mari eforturi, ei bine, trebuie să știți că uneori chiar și cele mai bune „reactoare nucleare”, așa cum au fost porecliți cei doi pe parcursul concursului, rămân fără combustibil. A simțit-o pe propria piele Sorin Bontea, imediat după marea finală, când a fost surprins într-o ipostază la care cu siguranță nu v-ați fi așteptat.

Pentru că nu a mai putut găsi energia necesară să urce în camera de hotel, simpaticul chef a preferat să tragă un pui de somn chiar în hol. „Dacă vă întrebați ce am făcut după finala Asia Express Romania …am adormit în holul hotelului”, le-a scris acesta fanilor de pe rețelele de socializare, postând și fotografia în care apare dormind buștean pe o canapea, spre amuzamentul tuturor.

Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste!

Da, vârsta chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine În viață trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă.

Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei încăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru. Umorul este esențial în viață!

Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut.

Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață.

E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine. Am câștigat un prieten pe viață, băiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă.

Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră.
Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos! În rest… Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta”, a transmis Sorin Bontea imediat după difuzarea finalei sezonului trei
.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×