Răzvan Botezatu a fost abuzat sexual de doi băieți. Un apropiat de-al lui a dezvăluit drama vieții lui

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
19/09/2018, 20:22
Răzvan Botezatu a fost abuzat sexual de doi băieți. Un apropiat de-al lui a dezvăluit drama vieții lui GALERIE FOTO
Răzvan Botezatu a fost abuzat sexual de doi baieti în copilărie

Răzvan Botezatu, unul dintre cei mai pozitivi prezentatori de televiziune, a fost abuzat sexual de doi băieți. Unul dintre apropiații lui a dezvăluit amănunte dramatice din viața acestuia, potrivit wowbiz.ro. Cu toate că în emisiunea pe care o prezenta, pe postul Antena Stars, era cel care venea cu bunăstare, energie, zâmbete și glume, în gând purta niște momente crunte. E știut că nu avem pe pământ un leac al uitării, așa că dramele sau poate doar momentele triste pe care le-am trăit în trecut nu le putem uita niciodată. Astfel că, oricât ar vrea fostul prezentator de televiziune să nu se gândească la asta, amintirile revin și îți lasă urme pentru tot restul vieții.

Răzvan Botezatu, abuzat sexual de doi băieți la vârsta de 10 ani

Razvan Botezatu a fost abuzat de doi baieti cand avea 10 ani
Razvan Botezatu este unul dintre cei mai pozitivi prezentatori, dar ascunde o poveste de viață impresionantă

Dacă stăm să ne gândim, poate și acesta este motivul pentru care acum Răzvan este un om extrovertit, amuzant, dornic să facă oamenii să zâmbească: abuzul. Încercând să treacă peste amintirile care l-ar fi putut duce pe altă pantă, a ales să gândească pozitiv și să meargă înainte. Acestea sunt confirmate și de o sursă apropiată lui. ” Știu că a povestit la un moment dat că era un copil închis în el, nu comunica, nu avea prieteni, stătea închis în casă, nu ieșeam nu socializa

Suferea foarte mult pentru că părinții lui erau divorțați. El mai are două surori și mama lui s-a chinuit foarte mult cu trei copii. A trebuit să plece mereu în străinătate la muncă pentru a-i întreține, lucru foarte greu pentru o mamă cu 3 copii”, a declarat un prieten apropiat de-al lui.

Iar, cum un necaz nu vine niciodată singur, așa a venit și momentul tragic ce l-a marcat pe prezentatorul tv. Fiecare are crucea lui, dar poate ne-am întreba de ce să i se întâmple atătea unui om sau măcar de ce să i se întâmple asta unui copil? Faptul că a doi băieți au profitat sexual de el l-au făcut în acel moment să intre în depresie, după cum spune și amicul lui.

Povestea lui Răzvan Botezatu

” De altfel, povestea el cu ceva timp în urmă, a fost în depresie mult timp, mulți ani, îi era frică de oameni.  Povestea că, atunci când era mic, pe la vârsta de 10 ani, era la joacă și 2 băieți au venit cu o pisică la el și i-au cerut bani pe ea. Cum era milos și aducea toate animalele acasă, furase bani de la bunica lui ca să le dea baieților ălora pe pisică. Și apoi, cei doi băieți, după ce luaseră banii, l-au dus între garaje. Stătea la bloc, iar în spatele lor erau mai multe garaje pentru mașini.

razvan Botezatu a fost abuzat sexual de doi baieti în copilarie
Răvan Botezatu, alături de mama sa

Și zicea că acolo cei doi băieți și-au bătut joc de el, că l-au abuzat sexual. Răzvan avea 10 ani când a fost abuzat sexual de doi băieți, doar că el a ascuns ce s-a întâmplat, nu a povestit nimănui”, a completat sursa apropiată lui. După ce a pățit întâmplarea care este tragică nu numai pentru un copil, a ținut povestea pentru el. ” Abia târziu i-a spus mamei lui ce s-a întâmplat, dar avea deja vreo 16-17 ani și mama lui l-a dus o perioadă de timp la psiholog pentru că avea traume. L-a ajutat mult psihologul. Din păcate se întâmplă…mi-a fost milă de el când a povestit acest lucru”, a încheiat apripiatul lui Răzvan Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×