Rareș Bogdan, declarații controversate înainte de 1 Decembrie

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 10:20
Rareș Bogdan, declarații controversate înainte de 1 Decembrie

Rareș Bogdan a făcut o serie de declarații controversate înainte de 1 Decembrie. Realizatorul de la Realitatea TV poartă o „durere” mai veche în suflet, iar reacția sa vine pe fondul celor întâmplate la  protestele din 10 august 2018, când oamenii au fost gazați și bătuți de jandarmi în Piața Victoriei.

Dacă aş fi la Bucureşti de 1 Decembrie, aş întoarce spatele Jandarmeriei„, a spus declarat Rareș Bogdan, realizatorul de la Realitatea TV. „Sunt aici. #Rezist sunt aici. Ei nu se predau, sunt suficienţi de încăpăţânaţi încât să nu se predea niciodată. Vin vremuri grele pentru penali. Am fost mereu alături de români. A urmat un 1 februarie 2017 în care mişcarea a încercat să fie deturnată. A venit apoi 10 August. Ei nu se vor opri. Aceşti oameni iubesc România.”

Rareș Bogdan este plin de mânie înainte de 1 Decembrie

Rareș Bogdan este cuprins de mânie înaintea paradei de 1 Decembrie. Prezentatorul TV susține mișcarea #Rezist și a scris pe contul său de socializare un mesaj pentru toți românii.

„Trebuie să-i vedeţi de ce fac ceea ce fac. I-am întrebat dacă sunt strănepoţii lui Soros. Mi-au zis că nu, aşa cum nici Cioloş nu e nepotul lui Soros. Haideţi să ne amintim de noiembrie 2014. Ştiţi omul lovit la ochi? Şi-a trimis familia în Germania, dar el a rămas aici. Acel om cu o petardă lacrimogenă primită în faţă. Îmi doresc ca oamenii să se bucure de Centenar, de Ziua Naţională. Eu voi fi la Alba Iulia de vineri până sâmbătă la ora 18.30, apoi voi fi în Bucureşti. Sunt născut la 50 km de Alba. Iubesc Transilvania.

Realitatea Tv este în mijlocul românilor. La Alba vom fi 100.000 de români. Voi fi în mijocul dvs. Alături de nişte jandarmi normali la cap. Avem o problemă cu jandarmii din Bucureşti. Eu am participat în ultimii 7 ani la toate paradele de 1 Decembrie. În ultimii 5 ani alături de fiul meu. De data asta voi fi la paradă la Alba Iulia. În schimb, dacă aş fi fost la Arcul de Triumf, aş fi fost primul om care, atunci când treceau trupele Jandarmeriei, aş fi întors spatele. Eu nu spun să faceţi şi dvs la fel, asta aş fi făcut eu. Dacă aş fi la Bucureşti, aş întoarce spatele Jandarmeriei. La Alba Iulia, nu, cei de acolo s-au purtat exemplar”, a transmis Rareş Bogdan.

Prezentatorul de la Realitatea TV și protestatarii #Rezist

În această seară de la ora 21.00 protestatarii #Rezist vin la “Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”. Organizațiile civice care au ținut aprinsă flacăra anticorupției răspund tuturor întrebărilor și acuzațiilor tembele care le-au fost aduse de Propaganda Rosie. 
Cătălin Teniță – “Geeks for democracy”, 
Elena Ghioc -“Initiativa Romania”, 
Florin Badiță – “Coruptia Ucide”, 

Angi Șerban – “Coruptia Ucide”, 
Mihai Polițeanu – “Initiativa Romania”
Doru Mărieș – Asociatia “21 decembrie”, împreună cu protestatarul clujean Thomas Mendel, 
Radu Vancu – #vavedem, Sibiu, 
Andi Cârlan – #rezistenta, 
Claudiu Dumitriu -Alianța pentru Combaterea Abuzurilor Brașov 
Ligia Măhălean – “Umbrela Anticoruptie Cluj”, 
promit o analiza exploziva a sanselor “ciumei rosii” de a captura România.

Iar de la 23.30, Trei subiecte care ard: Razboi în Marea Neagră, la 25 de minute de România – Ce pățesc 550.000 de români din Marea Britanie – și Parisul, devastat violent după 30 de ani. Esecul major al Stangii in Franta. Ce urmeaza pentru Franta? Ce se intampla cu Europa? Doua corespondente Speciale din Paris. Specialistul in politica externa, Iulian Chifu in Direct, alaturi de jurnalistul de politica externa, Cristian Unteanu„, a postat Rareş Bogdan pe un cont se socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×