Magda Vasiliu, atac la președinte după protestul din 10 august: ”Oamenii au fost călcați în picioare!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
14/08/2018, 20:34
Magda Vasiliu, atac la președinte după protestul din 10 august: ”Oamenii au fost călcați în picioare!” GALERIE FOTO
Magda Vasiliu l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, după ce acesta a reacționat cu privire la violențele din 10 august

Jurnalista Magda Vasiliu a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, după protestul diasporei din 10 august. Prezentatoarea TV, care s-a luptat cu sistemul de sănătate din România pentru a-și salva copilul bolnav, arată într-un mesaj că șeful statului s-a rezumat la câteva întrebări retorice, ca reacție la represaliile violente ale jandarmilor din data de 10 august.

“Adică oamenii aia au fost călcați în picioare, gazați, fugăriți, loviți etc., iar președintele face apel la PSD să-și bage mințile-n cap?!? Nu am văzut o declarație mai plină de întrebări retorice în viața mea! Păi e acum momentul să ai atitudini de genul Oare unde vrea PSD-ul să ajungă? etc… Nu merge cu mănuși și cu diplomație în exces cu niște penali și cu niște țoape… Că nu merge…..Iohannis se miră fix cum mă mir și eu că nu a avut loc nicio demisie până acum… Eu pot să mă mir de ce vreau eu. El, Iohannis, nu! De la el, oamenii au pretenții (sau, mă rog, aveau)…. Asta e diferența! Că-l suspendă sau nu, că mai candidează sau nu mi-e perfect egal! Și pentru asta nu mai e vinovat PSD-ul! E doar vina d-lui (încă) președinte Iohannis ….”, a explicat Magda Vasiliu în mediul online.

Magda Vasiliu, atac la președinte după reacția acestuia față de protestul din 10 august

Mitingul din 10 august a fost anunțat ca o inițiativă a românilor care lucrează în afara țării. Acesta s-a desfășurat în Piața Victoriei, iar după ora 22.45, jandarmii au intervenit în forță pentru a-i evecua pe protestatari din fața clădirii Guvernului. În urma ciocnirii dintre jandarmi și protestatari, au rezultat mai multe victime de ambele părți, printre care și o jandarmeriță care a ajuns la spital, după ce a fost surprinsă într-un incident violent. O armă de foc a dispărut în urma acestor altercații, iar oamenii legii caută acum cât mai multe indicii pentru a ajunge la ea.

În același timp, Parchetul Militar a deschis o anchetă privind modul în care s-a intervenit în data de 10 august, la nivelul Jandarmeriei Române. Au avut loc mai multe conferințe de presă ale instituțiilor care au răspuns de această intervenție în forță, însă niciodată nu li s-au cerut scuze românilor pentru că în ciocniri au căzut victime și oameni nevinovați. S-a speculat că în mulțimile de protesatari de bunăcredință au fost infiltrați huligani care au deturnat protestul și au făcut ca intervenția violentă a Jandarmeriei să fie justificată.

Magda Vasiliu s-a luptat cu sistemul sanitar din România pentru a-și salva fiul

Magda vasiliu este o prezentatoare de știri de la Prima TV, care a devenit cunoscută după ce a aflat că trebuie să lupte cu sistemul sanitar din România pentru a-și salva fiul bolnav de cancer. Aceasta a mers în străinătate unde a reușit să găsească medici care au fost alături de ea și de micuț, salvându-l pe acesta cu un tratament adecvat.

“Azi m-am gândit că eu le cer altora să-mi spună cu ce s-au confruntat în spitalele din Romania…dar, am realizat că eu n-am avut onestitatea să spun ce m-a făcut să plec cât de repede am putut. Eram la Marie Curie, internat[ de 2 zile cu Vlad și tot speram să nu se adeverească suspiciunile medicilor. Dar, dr. Constantin Ciobanu, cel care s-a ocupat de Vlad încă de la internare, mi-a spus cu o onestitate pe care abia tarziu am apreciat-o. ” Doamnă, noi cu biopsia vom stârni un adevărat vulcan…celulele alea pleacă…”. Ăla a fost momentul în care m-am hotarât să plec. Biopsia osoasă care se făcea în România era una invazivă…una care reduce practic șansele la viață…Ministerul Sănătății știe că în 2017 există aparate care fac posibile biopsii neinvazive?!??? Cât costă un astfel de aparat?? De ce nu-l avem, măcar la un spital de copii???”, a sunat unul dintre mesajele Magdei Vasiliu pe rețelele de socializare. Astăzi, însă, din păcate, jurnalista Magda Vasiliu a fost nevoită să iasă la atac împotriva președintelui Klaus Iohannis, nemulțumită de reacția acestuia după scenele extrem de violente de vineri, 10 august.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×