Program TV de Revelion 2019: ce emisiuni sunt pe TVR, Antena 1 si România TV

Program TV de Revelion 2019: ce emisiuni sunt pe TVR, Antena 1 si România TVGALERIE FOTO

Televiziunile au programe speciale de Revelion 2019! Ce au pregătit TVR, Antena 1 sau România TV pentru telespectatori la trecerea dintre ani? Iată câteva din mult așteptatele programe ce vor ține în fața televizorului milioane de români în noaptea de Revelion.

Dacă TVR va apela la momentele de aur cu scenete memorabile din istoria postului public, Antena 1 își va delecta privitorii cu show-ul inegalabil prezentat, ca în fiecare an, de Dan Negru. Revelionul Starurilor 2019 este piesa de rezistență a postului care înregistrează record după record în ceea ce privește audiența din noaptea de trecere dintre ani.

Program TV de Revelion 2019!  TVR, Revelion cu „momente de aur”

Momente inedite, cu cei mai mari actori, alături de cele mai îndrăgite scenete, melodii de muzică uşoară şi populară care ne-au însoţit petrecerile de-a lungul anilor ne vor ţine companie în Revelionul de poveste de la TVR 1.

De la ora 20.30 începe REVELION 2019 în care se vor putea viziona înregistrări din programele de Revelion ale anilor ’60, ’70, ’80, ’90, care ţineau milioane de români în faţa televizorului la trecerea dintre ani. Scenete semnate Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu sau Ştefan Bănică vor fi adunate la TVR 1 în 100 de momente de aur. Vom revedea şi celebre cupluri care au făcut istorie în divertismentul românesc: Stela Popescu şi Ştefan Bănică Senior, Anda Călugăreanu şi Aurelian Andreescu, Toma Caragiu şi Elena Caragiu sau Angela Similea şi Florin Piersic.

Din programul Anului Nou nu vor lipsi nici parodiile de excepţie sau cântecele şi dansurile populare. Telespectatorii TVR 1 vor avea parte de toate momentele de divertisment, iar gazde vor fi Ioana Voicu şi Radu Andrei Tudor.„Este pentru a doua oară când prezint alături de Ioana Voicu programul din noaptea de Revelion. Va fi o noapte cu totul aparte, pentru care am pregătit momente unice, pe care românii le-au iubit şi le-au apreciat de-a lungul anilor. Pentru noi este o mare onoare să fim primiţi în casele voastre în noaptea de Revelion”, a spus Radu Andrei Tudor.

Trecerea dintre ani, la TVR 1, este sărbătorită cu un spectaculos foc de artificii. După urările de la miezul nopţii, de la ora 0.15, realizatoarea Elise Stan vine cu o selecţie de muzică autentică românească, sunt unele dintre cele mai cunoscute melodii interpretate de: Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Maria Lătăreţu, Gică Petrescu, Fărâmiţă Lambru, Gabi Luncă, George Hazgan, Ionel Budişteanu, Marcel Budeală, Ion Onofei, Dorina Drăghici, Ionela Prodan, Dona Dumitru Siminică, Daina Badea, Emil Gavriş, Ion Dolănescu, Gigi Marga, Dorin Teodorescu, Luigi Ionescu, Ion Luican, Irina Loghin, Benone Sinulescu şi foarte mulţi alţii.

De la ora 3.15, petrecerea continuă la TVR  cu înregistrări din Revelionul Centenar care are loc în Piaţa Constituţiei, un show exploziv alături de vedetele momentului. Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori vor petrece alături de telespectatorii TVR, creând o atmosferă superbă plină de voie bună. În prima zi a Noului An, cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor se vede la Televiziunea Română. Tradiționalul concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena este în direct, pe 1 ianuarie, de la ora 12.15 pe TVR 1 şi TVR HD.

Program TV de Revelion 2019! Antena 1 vine cu Revelionul Starurilor 2019, przentat de Dan Negru

Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, aduce în casele românilor, luni, 31 decembrie, de la ora 22.15, artiști iubiți de marele public și măști impresionante, în spatele cărora se ascund celebrități, Va fi un spectacol de gală, așa cum Dan Negru reușește să prezinte telespectatorilor în fiecare an la Antena 1, în noaptea de Revelion.

Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Cristi Minculescu, Viorica și Ioniță de la Clejani, Romică Țociu și Cornel Palade, Connect-R, Damian Drăghici, Mirela Vaida, Cornelia Rednic și Pindu, Pepe, Elena Gheorghe, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Baniciu, Raluka, Andreea Bălan, Nicole Cherry, Gipsy Casual, Maria Cârneci, Dorian Popa, Jorge, Jean de la Craiova, Daniela Gyorfi, Diana Munteanu, Diana și Adrian Enache, Marian Drăgulescu, Sorana Mohamad, Monica Davidescu, surorile Raluca și Denisa Tănase de la Bambi sunt doar o parte dintre artiștii care vor fi prezenți la cel de-al 19-lea Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.

„E de venit și la al 19-lea revelion, pentru că n-am dezamăgit la celelalte 18. Și când petreci cu un prieten 18 ani, înseamnă că te leagă multe. Noi, cei care am făcut 18 revelioane împreună, am trecut testul timpului.”, a spus prezentatorul Dan Negru.

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor, artiștii din platou urmând să ghicească vedetele care se ascund în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru. Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2019 vor veni personaje dintre cele mai divers!  Vlad Țepeș, una dintre Țestoasele Ninja ori En Sabah Nur, din X-Man – Apocalypse, Cocoșatul de la Notre Dame, Frankenstein, Smallfoot, Scheletul din filmul animat „Coco”, Grinch, Păcălici sunt o parte din personajele de ghicit în seara Revelion la Antena 1.

Program TV de Revelion 2019! TVR 2 are FUEGOVELION

TVR 2 îşi așteaptă telespectatorii la Revelion de România! Decorurile spectaculoase, costumele strălucitoare și divertismentul de calitate nu lipsesc. Acestea sunt principalele atracșii la TVR 2 în noaptea de trecere dintre ani. Actorii şi invitaţii din Primăverii fac un chef de pomină, iar momentele de umor vă aşteaptă la Gala Revelioanelor. Toni Grecu şi echipa sa vor oferi telespectatorilor Happy show de Anul Nou, iar lăutarii de top vin la Petrecerea Clejanilor.

Trecerea în noul an de la TVR 2 va prinde telespectatorii de Fuego și de invitații săi la FUEGOVELION. Tot aici va fi lansat imnul „La  Mulți Ani, române!”. Dacă doriți o pauză de la muzică şi dans, spre dimineaţă, TVR 2 vă aduce una dintre cele mai tari comedii românești: „BD la munte și la mare”.

Program TV de Revelion 2019! ROMÂNIA TV aduce vedete și politicieni, așa cum nu i-ai mai văzut

România TV vă invită la un super Revelion! Politicieni, miniștri, analiști și jurnaliști fac duete muzicale cu cei mai îndrăgiți artiști. Îi veți putea vedea astfel pe Pavel Abraham, Petre Roman, Fuego, Robert Turcescu, Marcel Pavel, Victor Ciutacu în ipostaze senzaționale. Și ei sunt doar câțiva dintre oamenii pe care România TV vă invită să-i vedeți la un Revelion de poveste.

Program TV de Revelion 2019! Kanal D aduce „Bravo, ai stil!” și „Teo Show Revelion”

Pe 31 decembrie, de la ora 20:00, cel de-al cincilea sezon „Bravo, ai stil!” începe la Kanal D cu o ediţie specială. Fanii show-ului vor afla cine sunt cele 10 fete care intră în competiţie. De la ora 22:00, vedetele Kanal D, cărora li se vor alătura cunoscuţi intrepreţi de muzică uşoară şi populară vor deschide noaptea dintre ani la un spectacol de gală, Teo Show Revelion.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×