Fuego a răbufnit! S-a săturat de glumele despre împodobitul bradului

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/12/2018, 13:23
Fuego a răbufnit! S-a săturat de glumele despre împodobitul bradului
Îndrăgitul artist Fuego a răbufnit, după toate glumele despre împodobitul bradului

Îndrăgitul artist Fuego a răbufnit, după toate glumele despre împodobitul bradului. Cântărețul este unul dintre cei mai doriți pe scenele românești în perioada sărbătorilor de iarnă. Iar, chiar dacă din publicul său fac parte majoritatea celor care îl ascultă de când a intrat pe piață, o dată cu lansarea colindului ”Împodobește, mamă, bradul” a început să fie iubit și de cei tineri.

Iubirea acestora pentru artist s-a transformat în câteva glume inofensive. Iar dacă mulți au crezut că l-au deranjat aceste glume de sezon, artistul este de altă părere. Fuego a declarat pentru adevărul.ro că atitudinea sa în fața glumelor este una relaxată.

Fuego a vorbit despre glumele legate de împodobitul bradului

”Sunt imun, relaxat. Unele chiar îmi plac foarte tare şi fac şi eu, de multe ori, glume pe seama acestui trend, cu bradul. Au fost benefice mare parte din ele, pentru că mi-au crescut cota şi popularitatea. În general, eu apreciez umorul, dar pe cel de calitate, atunci când e făcut cu simţ de răspundere, argumentat, fără gratuităţi şi răutăcisme ieftine”, a declarat artistul.

Mai mult, cântărețul admite că niciodată nu s-a lăsat afectat de asemenea lucruri, căci știe care este drumul său. ”Niciodată nu am fost afectat de lucrurile care nu sunt adevărate, de situaţiile în care anumiţi oameni vor să fie interesanţi cu orice preţ şi aleg metodele acestea simpliste, ieftine.

Eu ştiu să-mi văd de drumul meu şi iată că, de 20 de ani deja, reuşesc să fiu pe buzele românilor, jucând şi două turnee anuale sold out. Glumeţii pot continua, iar interesanţii pot să ştie că locul meu rămâne aici, în timp ce al lor va dispărea curând, rămând în urmă un mare nimic ” a spus artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×