Fuego este noul prezentator pentru noua emisiune de pe TVR 2!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/09/2018, 21:51
Fuego este noul prezentator pentru noua emisiune de pe TVR 2!
Fuego este noul prezentator pentru noua emisiune de pe TVR 2!

Fuego va fi gazda unei emisiuni noi de la TRV 2. Noi dezvăluiri din culisele show-ului de televiziune și-au făcut apariția. Iubitul cântăreț va fi gazda emisiunii surpiză de la TVR 2 din această toamnă. Colegii îl așteaptă deja pe prezentator cu brațele deschise.

Gazda noii emisiuni de toamnă a valorilor românești este Fuego. Emisiunea va găzdui cele mai bune exemple de urmat, oameni care au avut un succes deplin în domeniul pe care l-au urmat. Scriitori, artiști, actori și sportivi vor fi prezenți la galele din cadrul noii emisiuni de televiziune.

Fuego, noul prezentator de la TVR 2

Paul Surugiu, cunoscut foarte des sub numele de Fuego, va ocupa titulatura de prezentator din această toamnă. Artistul se alătură vedetelor postului TVR 2 din 7 octombrie. Producția care îl va întâmpina pentru prima oară ocupînd acest rol este:„DRAG DE ROMÂNIA MEA!”.

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe!

Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit.

Paul Surugiu va fi noua gazdă a unei emisiuni de valori românești de pe TVR2
Paul Surugiu va fi noua gazdă a unei emisiuni de valori românești de pe TVR2

Asta pentru că într-adevăr, mi-e «DRAG DE ROMÂNIA MEA!» și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios!

Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a declarat Paul Surugiu- Fuego.

„DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Fuego a primit rolul de prezentator al noii emisiuni de la TVR 2 datorită calităților sale unice. Sensibilitatea și dăruirea este prea bine cunoscută de către români. Peste 25 de ani de carieră i-au adus numeroși fani. Acesta este unii dintre cei mai iubitți artiști din România. Fuego nu este numai cântăreț, ci are veleități și în lumea picturii. Mai nou, este prezentator al emisiunii de la TVR 2 care promovează valorile din arta românească.

Citește și: Alertă cu bombă la Paris! Champs Elysees, închis de urgență!

Fuego este prezentator la TVR2
Paul Surugiu este noul prezentator al televiziunii TVR2 în cadrul unei emisiuni de exemple și valori ale României

Citește și: Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Emisiunea va fi o gală de divertisment a celor mai importante staruri românești. Eroii, modelel și exemplele bune de urmat ai țării vor fi negreșit prezenți în plină strălucire a noii emisiuni de valori. Toamna aduce în fiecare duminică, de la ora 15:00, galele emisiuni oamenilor de succes ai României. Mândriile țării: artiști, actori, scriitori, sportivi care merită lăudați și ținuți minte, se vor afla la emisiunea la care va fi gazdă Fuego.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×