Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/09/2018, 19:11
Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă GALERIE FOTO
Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Diana Dumitrescu și-a oficializat relația sa cu omul de afaceri Alin Boroi. Fanii acesteia, dar și prietenii buni i-au trasmin cele mai frumoase gânduri actriței. Primele fotografii îmbrăcată în mireasă i-au lăsat muți pe cei care o iubesc, astfel a reușit să strângă nu mai puțin de 5.000 de like-uri în mai puțin de jumătate de oră.

Actrița și-a găsit dragostea în brațele omului de afaceri, după mai multe relații eșuate. Divorțul de Ducu Ion a făcut-o pentru un timp să nu mai creadă în iubire, însă clipele grele au încetat pentru aceasta.

Citește și: Horoscopul dragostei, luni, 16 septembrie 2018! Una dintre zodii își poate găsi perechea!

Citește și: Loto 6 din 49 rezultate duminică, 16 septembrie 2018! Șanse duble de câștig!

Căsătoria mult așteptată

Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă
Diana Dumitrescu se pregăteşte de cununie

Frumoasa blondă s-a căsătorit cu Alin Boroi. Aceștia se iubesc de mai mulți ani. Actrița nu este la primul mariaj., a mai fost căsătorită în trecut cu Ion Ducu. Din păcate, cei doi au divorțat în 2013, după aproape 4 ani de relație oficializată și 6 ani de iubire fără acte. Cătălin Botezatu, un prieten foarte bun al blondei, i-a lăsat un mesaj frumos la prima poză cu aceasta îmbrăcată în mireasă. . „CASA DE PIATRA!!!! Te iubim REGINA!!!!! Te iubim Boroi!!!!”, a scris designerul pe o rețea de socializare.

Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă
Diana Dumitrescu alături de soţul acesteia Alin Boroi

Divorțul de Ion Ducu

Actrița a mărturisit sincer care au fost sentimentele sale de după divorț și cum a reușit să treacă peste. „Bărbatul pe care l-am ales ca soţ este familia mea şi centrul universului meu. Când îţi pierzi familia, pierzi jumătate din tine. Nu regret niciodată că m-am căsătorit şi că am divorţat, ci că a trebuit să trăiesc asta. Am pierdut jumătate din mine, pe care nu o mai aduc înapoi, căci sunt alt om”, a mărturisit actrița.

Diana Dumitrescu și Ducu Ion s-au cunoscut pe platourile de filmare, așa că nu au putut evita să se mai întâlnească în aceleași condiții și după despărțire. Deși colaborarea profesională a fost mereu fructuoasă, relația lor intimă se pare că era din ce în ce mai proastă. „Da, e adevărat că divorţăm. Detalii nu o să dăm nimănui despre motivul divorţului. Sunt personale. Mulţumesc pentru înţelegere”, a mărturisit Ducu Ion, pentru Click! E posibil ca unul dintre moti­ve­le despărţirii celor doi să fie lipsa unui copil. „Ca în orice cuplu, există şi certuri. Îmi lipseşte doar un copil. Amândoi ni-l dorim foarte mult”, a declarat actrița la scurt timp de la eveniment. Se pare că cei doi au rămas într-o relație decentă. După divorțul de Ducu, blonda s-a iubit cu Dan Rădulescu. Regizorul i-a fost alături în clipele grele de după despărțire.

Carieră

S-a născut pe 30 septembrie 1983, la Constanța. A absolvit Facultatea de Teatru din orașul său natal, iar mai apoi a ajuns ușor să-și îndeplinească visul în Capitală. Aceasta a absolvit Liceul „George Călinescu” și Universitatea „Ovidius” la secția „Artele spectacolului de teatru”. În vara anului 2004, a participat la Miss Worls România, iar în 2005 a debutat în serialul de televiziune „Păcatele Evei”. Acesta a fost începutul visului ei, urmând ca după acest eveniment să se mute la București. În 2007 la cunoscut pe Ducu Ion, iar la 22 august 2009 s-a măritat cu acesta, după o relație de doi ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×