Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Ana Chivu  
înStiri mondene
16/09/2018, 19:11
Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntăGALERIE FOTO
Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Diana Dumitrescu și-a oficializat relația sa cu omul de afaceri Alin Boroi. Fanii acesteia, dar și prietenii buni i-au trasmin cele mai frumoase gânduri actriței. Primele fotografii îmbrăcată în mireasă i-au lăsat muți pe cei care o iubesc, astfel a reușit să strângă nu mai puțin de 5.000 de like-uri în mai puțin de jumătate de oră.

Actrița și-a găsit dragostea în brațele omului de afaceri, după mai multe relații eșuate. Divorțul de Ducu Ion a făcut-o pentru un timp să nu mai creadă în iubire, însă clipele grele au încetat pentru aceasta.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și: Horoscopul dragostei, luni, 16 septembrie 2018! Una dintre zodii își poate găsi perechea!

Citește și: Loto 6 din 49 rezultate duminică, 16 septembrie 2018! Șanse duble de câștig!

Căsătoria mult așteptată

Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă
Diana Dumitrescu se pregăteşte de cununie

Frumoasa blondă s-a căsătorit cu Alin Boroi. Aceștia se iubesc de mai mulți ani. Actrița nu este la primul mariaj., a mai fost căsătorită în trecut cu Ion Ducu. Din păcate, cei doi au divorțat în 2013, după aproape 4 ani de relație oficializată și 6 ani de iubire fără acte. Cătălin Botezatu, un prieten foarte bun al blondei, i-a lăsat un mesaj frumos la prima poză cu aceasta îmbrăcată în mireasă. . „CASA DE PIATRA!!!! Te iubim REGINA!!!!! Te iubim Boroi!!!!”, a scris designerul pe o rețea de socializare.

Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă
Diana Dumitrescu alături de soţul acesteia Alin Boroi

Divorțul de Ion Ducu

Actrița a mărturisit sincer care au fost sentimentele sale de după divorț și cum a reușit să treacă peste. „Bărbatul pe care l-am ales ca soţ este familia mea şi centrul universului meu. Când îţi pierzi familia, pierzi jumătate din tine. Nu regret niciodată că m-am căsătorit şi că am divorţat, ci că a trebuit să trăiesc asta. Am pierdut jumătate din mine, pe care nu o mai aduc înapoi, căci sunt alt om”, a mărturisit actrița.

Diana Dumitrescu și Ducu Ion s-au cunoscut pe platourile de filmare, așa că nu au putut evita să se mai întâlnească în aceleași condiții și după despărțire. Deși colaborarea profesională a fost mereu fructuoasă, relația lor intimă se pare că era din ce în ce mai proastă. „Da, e adevărat că divorţăm. Detalii nu o să dăm nimănui despre motivul divorţului. Sunt personale. Mulţumesc pentru înţelegere”, a mărturisit Ducu Ion, pentru Click! E posibil ca unul dintre moti­ve­le despărţirii celor doi să fie lipsa unui copil. „Ca în orice cuplu, există şi certuri. Îmi lipseşte doar un copil. Amândoi ni-l dorim foarte mult”, a declarat actrița la scurt timp de la eveniment. Se pare că cei doi au rămas într-o relație decentă. După divorțul de Ducu, blonda s-a iubit cu Dan Rădulescu. Regizorul i-a fost alături în clipele grele de după despărțire.

Carieră

S-a născut pe 30 septembrie 1983, la Constanța. A absolvit Facultatea de Teatru din orașul său natal, iar mai apoi a ajuns ușor să-și îndeplinească visul în Capitală. Aceasta a absolvit Liceul „George Călinescu” și Universitatea „Ovidius” la secția „Artele spectacolului de teatru”. În vara anului 2004, a participat la Miss Worls România, iar în 2005 a debutat în serialul de televiziune „Păcatele Evei”. Acesta a fost începutul visului ei, urmând ca după acest eveniment să se mute la București. În 2007 la cunoscut pe Ducu Ion, iar la 22 august 2009 s-a măritat cu acesta, după o relație de doi ani.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×