Prognoza meteo sâmbătă 15 septembrie. Vara a lăsat în urmă și multă căldură pentru toamna aceasta

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
14/09/2018, 20:35
Prognoza meteo sâmbătă 15 septembrie. Vara a lăsat în urmă și multă căldură pentru toamna aceasta
Prognoza meteo de sambata 15 septebrie se anuntă favorabila in mare parte din tara.

Conform prognoza meteo, ziua de sâmbătă, 15 septembrie are în termometre multe grade. Vremea din semptembrie de fapt este una paradoxala, ba conform perioadei în care ne aflăm, ba caăldură rămasă de sezonul estival ce a trecut. Iar, dacă toamna a început greoi, se pare că și toamna are același mecanism de start. Majoritatea oamenilor au impresia că au parte de alt anotimp. Așadar, e declarat de către meteorologi că toamna va fi compusă dintr-o vreme caniculară. De asemenea, va avea și precipitații ici-colo, aici paradoxul.

ÎÎn schimb, prima lună de toamnă a anului 2018 are și temperaturi normale, ce te pot face să te gândești la toamnă sau începutul școlii, dar asta în nord și în centrul țării. În rest, temperaturile vor putea fi observate prin multe grade existente în termometre.

Vremea în Constanța

prognoza meteo de sambata 15 desptembrie se anunta favorabila
Prognoza meteo se anunță favorabilă la Constanța

Constănțenii vor avea parte de 27 de grade Celsius pe timp de zi, ce se vor simți cu două grade mai mult, adică 29. Meteorologii anunță un cer parțial însorit, cu un procent de precipitații minim, de 13%. Vânturile în ziua de sâmbătă vin din direcția de nord, nord-est, cu 13 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente și au o putere de 20 de kilometri pe oră. Încă intră în discuție un indice al ultravioletelor, care este unul moderat, cu o caloare de 5. Minima serii le va aduce oamenilor de la mare 19 grade Celsius în termometre, ce se vor simți cu două grade mai puțin. Procentul de precipitații crește pe o dată cu lăsarea serii, dar nu devine unul îngrijorător, fiind de 18%. Vânturile vin din direcția de vest, sud-vest, cu o putere de 15 kilometri pe oră, iar rafalele cu 24 de kilometri pe oră.

Citește și: Exatlon 12 septembrie. Cosmin Cernat a anunțat noii concurenți ai aventurii sportive

Citește și: Cristi Borcea, mesaj de la fosta soacră! Ce îi transmite mama Alinei Vidican

Citește și:  Doinița Oancea, imagine intimă cu iubitul ei! Fanii au reacționat imediat

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 15 septembrie, se arata frumoasă.
Vremea în Iași aduce precipitații numai spre seară

Ieșenii vor avea în termometre sâmbătă 26 de grade Celsius, dar care se simt ca 28. Procentul de precipitații este unul scăzut, de 12%. Iar, cum aici găsim și 26 de grade, avem parte și de un cer parțial însorit. Vânturile vin din direcția de vest, norv-vest, cu 7 kilometri pe oră. Rafalele vin și ele cu o putere mică, de 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Minima serii aduce oamenilor 15 grade Celsius, care se simt cu doar un grad mai puțin. Spre seara în schimb, procentu lde precipitații se mărește, ajungâmd la 60%, iar mereorologii prevăr câteva averse. Vânturile vin din direcția de vest, nord-vest, cu o putere de 11 kilometri pe oră. Rafalele vin și ele cu 20 de kilometri

Vremea în Cluj

Prognoza meteo de sîmbătă, 15 septembrie, aduce averse la Cluj.
Pe tot parcursul zilei, clujenii au parte de averse

Clujenii au parte sâmbătă de cîteva averse de ploaie și furtuni. Termometrele în schimb vor arăta pe timpul zile 27 de grade Clesius. Cu toate acestea, procentul de precipitații este mare, în valoare de 60%. Vânturile vin din direcția de vest, cu 9 kilometri pe oră, iar rafalele sunt și ele prezente, cu 17 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, de 3. Minima serii va fi de 11 grade Celsius, ce se simt cu doar un grad mai puțin. Procentul de precipitații se păstrează mare, de 55%. Vânturile vin din direcția de vest, nord-vest, cu 9 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo din ziua de sambata 15 septembrie aduce ploi la munte.
Brașovenii au parte de averse sâmbătă

Cei de la munte trebuie să știe că vor avea pe timp de zi în termometre 24 de grade Celsius, care se vor simți ca 26. Meteorologii anunță averse de ploaie și furtuni, procentul de precipitații fiind de 60%. Vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu o putere de 7 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este moderat, în valoare de 15 kilometri pe oră. Minima serii aduce 12 grade Celsius și un procent de precipitații de 54%. Vânturile vin spre seară din direcția de vest, sud-vest, cu 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 13 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×