Doinița Oancea, imagine intimă cu iubitul ei! Fanii au reacționat imediat

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
13/09/2018, 16:51
Doinița Oancea, imagine intimă cu iubitul ei! Fanii au reacționat imediat GALERIE FOTO
Doinița Oancea le-a prezentat fanilor o imagine intimă cu noul ei iubit. Nu! Nu este Liviu Vârciu

După ce a fost cuplată ba cu Augustin Viziru, ba cu Liviu Vârciu, Doinița Oancea a dezvăluit astăzi cine este iubitul ei și a postat chiar o imagine intimă cu acesta. Actrița a publicat pe Instagram o imagine cu el într-o ipostază intimă, iar fanii au fost uimiți să îl vadă. Și au și de ce! Bărbatul misterios seamănă izbitor cu… Ionuț Ghenu, fostul logodnic al Doiniței, cel care acum formează un cuplu cu Lora.

Se pare că Doinița Oancea are un anumit tipar de bărbat după care suspinp, așa că actualul seamănă nespus cu fostul. Sau poate e doar o părere personală… În fine! Cert este că poza a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, toți cei care au văzut-o transmițând către iubita actriță din ”Fructul oprit” un val de inimioare și de felicitări. Printre cei care i-au scris a fost chiar și Misha, fosta soție a lui Connect-R.

Doinița Oancea le-a prezentat fanilor o imagine intimă cu iubitul ei. Fanii au felicitat-o imediat
Doinița Oancea le-a prezentat fanilor o imagine intimă cu iubitul ei. Fanii au felicitat-o imediat

Iubitul Doiniței Oancea, detalii intime despre bărbatul care îi este iubit

Imaginea pe care Doinița Oancea a împărtăsit-o cu fanii este una destul de intimă. Actrița a scris în dreptul ei ”#sometimes”, adică ”uneori”. Imediat, cineva i-a și scris: ”Nu mai ești cu Viziru?”.  Reacția era un de așteptat, având în vedere câtă vâlvă au făcut în presă imaginile cu cei doi și cererile în căsătorie…

Cert este că apropiații, care pare că știau despre această relație, i-au urat toate cele bune. ”Frumoșii mei!”, ”Nebunilor, ce vă place!”, ”Drăguț”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit actrița de la fani.

Dezvăluirile Doiniței Oancea despre Adi, noul ei iubit

Doinița Oancea o interpretează acum pe Tanța, în serialul ”Fructul Oprit”, de la Antena 1. Actrița a povestit, însă, că l-a cunoscut pe Adi cu aproape 3 ani în urmă, pe când filma pentru show-ul ”Super Trip” de la PRO TV.

“După emisiune, am rămas în nişte relaţii care s-au transformat în timp. Am trecut de la prietenie, la relaţie. Suntem împreună”, a mărturisit Doiniţa Oancea. Actrița a mai specificat faptul că iubitul ei, Adrian Călin, e artist plastic. El a absolvit Universitatea Națională de Artă.

Doinița Oancea despre viața ei amoroasă

Doinița Oancea nu a vrut să mai facă dezvăluiri despre viața ei amoroasă, după despărțirea dureroasă de Ionuț Ghenu. Actrița a preferat să lase să circule zvonurile cum că ar fi cu Augustin Viziru sau cu Liviu Vârciu, deși între ei nu a existat vreodată altceva în afară de o relație profesională. Acum, însă, pare să fi trecut suficient timp pentru ca actrița să permită fanilor să vadă cât este de fericită.

“(n.r.: Viața mea sentimentală) s-a echilibrat de multă vreme, doar că nu am vrut să fac eu public absolut nimic și chiar dacă există o poză, două, trei sau vor exista chiar și mai multe, detalii nu o să dau foarte multe pentru că cred că poveștile personale trebuie să rămână cât se poate de personale. (…). Eu, să știi, că sunt fericită. Fericirea vine din lucruri foarte mici. Fericită eram și acum un an, doar că nu știa publicul că am eu neapărat un iubit”, a mărturisit Doinița Oancea pentru Antena Stars, luna trecută.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×