Prognoza meteo, marți, 4 septembrie. Toamna refuză să-și mai facă apariția!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
03/09/2018, 10:42
Prognoza meteo, marți, 4 septembrie. Toamna refuză să-și mai facă apariția!
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 4 septembrie 2018.

Temperaturile prognozei meteo de marți, 4 septembrie, nu seamană deloc cu temperaturile normale pentru această perioadă. Toamna pare că refuză să-și mai facă apariția! Din punct de vedere climatologic, meteorologii anunță o vreme chiar plăcută. Temperaturile vor scădea lent, ceea ce e un lucru bun pentru ca oamenii să se obișnuiască cu viitoarele grade din termometru. În Transilvania și Maramureș vremea se anunță cu valori medii, în jurul a 22 de grade Celsius. Moldovenii vor avea parte de o răcorire care se va simți. Temperaturile maxime situându-se în jurul a 23-26 de grade Celsius. Dobrogea va avea în termometre ca maximă a zilei 26 de grade Celsius. În Muntenia se prevestesc ușoare variații pe parcursul intervalului. Iar oltenii vor avea parte ân prima săptămână a lunii septembrie de maximum 24 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Constantenii vor avea parte de vreme frumoasa în ziua de marti.
Prognoza meteo, Constanța, 4 septembrie.

Prima parte a zile aduce constănțenilor 28 de grade Celsius în termometre, ce se vor simți ca 30. Meteorologii, conform accweather, anunță un cer predominant senin. Dar asta nu-i va putea ține în casă pe turiștii de pe litoral, căci precipitațiile sunt de un procent foarte mic, de 5%.

Constantenii vor avea parte de vreme frumoasa în ziua de marti.
Prognoza meteo pe ore, Constanța.

Vânturile vin din direcția de este, nord-est cu 13 kilometri pe oră, iar rafalele cu 20 de kilometri pe oră. Totodătă, aceștia vor avea parte și de un indice de ultraviolete înalt, în valoare de 6. A doua parte a zilei anunță 20 de grade Celsiu, care se vor simți doar cu un grad mai puțin.

Constantenii vor avea parte de vreme frumoasa în ziua de marti.
Temperaturile din a doua parte a zilei de marți, 4 septembrie.

Procentul de precipitații se mărește pe seară, aducând 13% șanse. Vânturile vin din direcția suv-vest, cu 9 kilometri pe oră, iar rafelel cu 17 kilometri pe oră.

Vrema în Iași

Vrema în Iași Meteorologii anunță la Iași ca maximă a zilei 30 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Șansele de precipitații sunt foarte mici, de un procent de 3%. Cerul va fi parțial însorit, iar vânturile vor veni di ndirecția de este, cu 9 kilometri pe oră, în timp ce rafalele cu 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, care nu-i poate ține în casă pe ieșeni. Acesta are o valoare de 5. Soarele va apărea pe cer la ora 06:32 și va apune în jurul orei 20, iar luna își va face apariția dupa ora 24 și va apune la ora 15:51.
Prognoza meteo în Iași nu arată venirea toamnei.

Meteorologii anunță la Iași ca maximă a zilei 30 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Șansele de precipitații sunt foarte mici, de un procent de 3%.

Meteorologii anunță la Iași ca maximă a zilei 30 de grade Celsius
Prognoza meteo pe ore, marți, 4 septembrie.

Cerul va fi parțial însorit, iar vânturile vor veni di ndirecția de este, cu 9 kilometri pe oră, în timp ce rafalele cu 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, care nu-i poate ține în casă pe ieșeni.

Meteorologii anunță la Iași ca maximă a zilei 30 de grade Celsius
Temperaturile pentru a doua parte a zilei de marți, 4 septembrie.

Acesta are o valoare de 5. Soarele va apărea pe cer la ora 06:32 și va apune în jurul orei 20, iar luna își va face apariția dupa ora 24 și va apune la ora 15:51.

Citește și: Schimbări importante pentru șoferi de la 1 septembrie!

Citește și: Horoscop săptămânal 3-9 septembrie! Câteva zodii își vor găsi nașul, săptămâna aceasta!

Citește și: Cum s-a ”răzbunat” Liviu Dragnea, după ce iubita lui a fost fotografiată alături de alt social-democrat! Imagini noi!

Vremea în Cluj

Vremea în Cluj Clujenii vor avea parte de 26 de grade Celsius ca maximă a zilei, ce se vor simși ca 27. Meteorologii anunță câteva averse de ploi și furtuni, precipitațiile având un procent înalt, de 60%. Vânturile vin din direcția de sud, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri. Îndicele de ultraviolete este deloc îngrijorător, fiind unul moderat în valoare de 3. Procentul de furnuti este de 40%. Minima serii va atinge în termometre 15 grade Celsiu. Prevestirile meteorologilor anunță furtuni și pe sară, dar în unele zone. Vânturile vin din direcția de vest, sud-vest, cu 6 kilometri pe oră, iar puterea rafalelor se micsorează, pe seară fiind cu 9 kilometri pe oră. Soarele răsare în jurul orei 7 și apune la ora 20, iar luna își va face apariția pe cer după ora 24 și apune la 16:06.
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 4 septembrie.

Clujenii vor avea parte de 26 de grade Celsius ca maximă a zilei, ce se vor simți ca 27. Meteorologii anunță câteva averse de ploi și furtuni, precipitațiile având un procent înalt, de 60%.

Clujenii vor avea parte de 26 de grade Celsius ca maximă a zilei, ce se vor simți ca 27.
Prognoza meteo pe ore pentru ziua de marți, 4 septembrie.

Vânturile vin din direcția de sud, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri. Îndicele de ultraviolete este deloc îngrijorător, fiind unul moderat în valoare de 3.

Clujenii vor avea parte de 26 de grade Celsius ca maximă a zilei, ce se vor simți ca 27.
A doua parte a zilei de marți aduce și câteva averse, în zone restrânse.

Procentul de furnuti este de 40%. Minima serii va atinge în termometre 15 grade Celsiu. Prevestirile meteorologilor anunță furtuni și pe sară, dar în unele zone. Vânturile vin din direcția de vest, sud-vest, cu 6 kilometri pe oră, iar puterea rafalelor se micsorează, pe seară fiind cu 9 kilometri pe oră. Soarele răsare în jurul orei 7 și apune la ora 20, iar luna își va face apariția pe cer după ora 24 și apune la 16:06.

Vremea în Brașov

La Brașov se anunță o vreme cu nori și soare.
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 4 septembrie.

La Brașov se anunță o vreme cu nori și soare. Maxima zilei va atinge 25 de grade Celsius, ce se vor simți ca 27. Procentul de precipitații este de 25%, iar vânturile suflă cu o putere de 7 kilometri pe oră, din sud-est.

La Brașov se anunță o vreme cu nori și soare.
Prognoza meteo pe ore, în prima parte a zilei.

Indicele de ultraviolete are o valoare moderată, de 4, fiind una neîngrijorătoare. Soarele răsare în jurul orei 7 și apune aproximativ la ora 20. Minima serii aduce în termometre 13 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mic.

La Brașov se anunță o vreme cu nori și soare.
Prognoza meteo pe ore, pentru ziua de marți, în a doua parte a zilei.

Precipitațiile sunt de un procent de 25% și de aceea meteorologii anunță un cer parțial spre predominant noros. Vânturile vin din direcția de sud, sud-vest cu 4 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Luna răsare șa ora oo:25 și apune la 15:54.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×