Cum s-a ”răzbunat” Liviu Dragnea, după ce iubita lui a fost fotografiată alături de alt social-democrat! Imagini noi!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/09/2018, 20:09
Cum s-a ”răzbunat” Liviu Dragnea, după ce iubita lui a fost fotografiată alături de alt social-democrat! Imagini noi! GALERIE FOTO
Cum s-a ”răzbunat” Liviu Dragnea, după ce iubita lui a fost fotografiată alături de alt social-democrat! Imagini noi!

Cum s-a ”răzbunat” Liviu Dragnea, după ce iubita lui a fost fotografiată alături de alt social-democrat! Imagini noi! Darius Vâlcov a fost surprins la o plimbare târzie alături de iubita lui Liuviu Dragnea.

Irina Tănase a fost văzută cu consilierul premierului pe probleme economice la o plimbare prin Neptun. Coincidență sau nu,  în paralel Liviu Dragnea a făcut poze cu mai multe doamne.

Citește și: Ce salarii au Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru la Antena Stars?

Citește și: Ce notă a luat Fulgy la examenul de bacalaureat

Cum s-a ”răzbunat” Liviu Dragnea, după ce iubita lui a fost fotografiată alături de alt social-democrat! Imagini noi!

„Cei trei au trecut prin fața unui restaurant în care, la acel moment, se desfăşura o petrecere a social-democraților, unde au venit parlamentarii, primarii, miniştrii şi liderii PSD din teritoriu. Inclusiv premierul Viorica Dăncilă a luat parte la respectiva petrecere. Irina Tănase şi Darius Vâlcov veneau dinspre vilele de protocol din Neptun, unde, cel mai probabil, sunt cazați alături de Liviu Dragnea.

Reporterii au încercat să-i abordeze şi l-au întrebat pe Darius Vâlcov despre o eventuală remaniere guvernamentală, însă acesta a refuzat să rāspundă la întrebări. Consilierul Vioricăi Dăncilă le-a spus reporterilor „să respecte dreptul unui om de a se plimba”, a relatat o sursă pentru Libertatea.
Coincidență sau nu, Liviu Dragnea a făcut poze cu mai multe doamne la scurt timp după plimbarea nocturnă a iubitei sale.

Plimbarea prin Neptun

Darius Vâlcov a fost văzut alături de iubita lui Liuviu Dragnea. Cei doi au trecut prin fața unui restaurant în care se desfășura chiar opetrecere a social-democraților. Mai multe prezențe ale partidului PSD s-au distrat alături și de Viorica Dăncilă. În timpul acesta, Liviu Dragnea, liderul PSD, se afla la masă cu femeile din partid.

Acuzații Dariu Vâlcov

În 2015 a acaparat atenția publică. Fostul ministru al Finanțlor, Darius Vâlcov, a fost acuzat de trafic de influență. Procurorii DNA au găsit 94 de tablouri, o adevărată colecție de artă. Toate acestea au fost găsite la rude și la prietenii fostului ministru. Darius Vâlcov deținea opere de artă ale unor pictori renumiți precumȘ Nicolae Grigorescu, Gheorghe Petrașcu sau Nicolae Tonitza. Cel mai scum tablou pe care îl avea în posesie valorează 100.000 de euro. Darius Vâlcov a fost destul de inventiv, astfel le-a ascuns în pereții falși ai unor imobile din București și din Olt.

Cine este iubita lui Liviu Dragnea

Tânăra se numește Irina Alexandra Tănase și a fost angajată în Ministerul Dezvoltării în timpul în care Liviu Dragnea se afla la conducere instituției. Aceasta are 26 de ani și a lucrat în cadrul firmei Asesoft International, deținută de Sebastian Ghiță. Tânăra a studiat la Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice.
„Am văzut-o că era foarte isteață și descurcăreață și i-am propus să vină să lucreze la partid. Îmi aduc aminte că a dat o mână de ajutor la congresul din 2013 și atunci am remarcat-o mai mult pentru că știe să se descurce’, a declarat Andrei Dolineaschi, fost secretar general PSD.
„O domnișoară foarte isteață și descurcăreață, vorbitoare a cel puțin trei limbi străine. Știu că am verificat-o. Știe spaniolă, engleză, franceză (…) N-a fost angajată la partid. Era un fel de colaborator al meu ca să vadă dacă îi place. S-a cunoscut cu domnul Dragnea, venind la partid destul de des. Cu siguranță așa a fost, domnul Dragnea i-a propus dacă nu vrea să lucreze pentru domnia sa”, a mai spus Andrei Dolineaschi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×