Iubita lui Liviu Dragnea, tânăra Iulia Tănase, plimbare de seară alături de Darius Vâlcov!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/09/2018, 12:53
Iubita lui Liviu Dragnea, tânăra Iulia Tănase, plimbare de seară alături de Darius Vâlcov! GALERIE FOTO
Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, plimbare nocturna cu Darius Valcov

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a fost surprinsă de paparazzy la o plimbare nocturnă alături de nimeni altul decât tânărul Darius Vâlcov, cel care a schimbat guvernul Sorin Grindeanu de unul singur. Acesta a făcut un bilanț al respectivului guvern și l-a prezentat în fața PSD, care s-a văzut astfel nevoit să-și dea jos propriul Executiv, prin moțiune de cenzură!

Darius Vâlcov, în vârstă de 41 de ani, este unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, în vârstă de 56 de ani, dar și eminența cenușie a programului economic PSD. Acesta a fost surprins plimbându-se, în stațiunea Neptun, alături de Irina Tănase, iubita în vârstă de 26 de ani a șefului PSD. Cei doi erau însoțiți de un alt bărbat, notează libertatea.ro.

Citește și Toate conturile lui Liviu Dragnea vor fi blocate! ”Mi-e ruşine pentru aşa-zişii social-democraţi din România!”

Citește și Marian Godină, reacție despre mitingul PSD: „Am văzut niște oameni care îmi provoacă milă” 

Darius Vâlcov și iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, deranjați de paparazzy

Cei trei au trecut prin fața unui restaurant în care, la acel moment, se desfăşura o petrecere chiar a social-democraților, unde s-au distrat cele mai importante figuri din PSD, alături de premierul Viorica Dăncilă. În același timp, Liviu Dragnea se afla la Mamaia, la masă cu femeile din PSD.

Reporterii l-au întrebat pe Vâlcov despre o eventuală remaniere guvernamentală, însă acesta a refuzat să rāspundă la întrebări și le-a cerut ”să respecte dreptul unui om de a se plimba”.

Darius Vâlcov capta atenția publică în anul 2015, când procurorii DNA descindeau la mai multe adrese din București și județul Olt! Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, a fost acuzat de trafic de influență. Procurorii au găsit o adevărată colecție de artă în locuințele fostului ministru. Procurorii DNA au găsit alte 94 de tablouri care i-ar fi aparţinut acestuia. Potrivit unor surse judiciare, tablourile au fost găsite la rude și la prieteni ai fostului ministru.

Era vorba de opere de artă semnate de pictori celebri, printre care Nicolae Grigorescu, Gheorghe Petrașcu sau Nicolae Tonitza, dar și tablouri semnate de Renoir și Picasso. Potrivit surselor citate, cel mai scump tablou valorează 100.000 de euro. Operele erau ascunse în pereții falși ai unor imobile din București și Olt.

Procurorii îl acuzau pe senator că, pe vremea când era primar în Slatina (2008- 2012), ar fi ajutat un afacerist să câștige licitații, în schimbul a două milioane de euro.

În luna februarie a anului în curs, Darius Valcov a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiâie la 8 ani de închisoare cu executare. Vâlcov a primit o condamnare de patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, sase ani pentru spalare de bani si doi ani pentru operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia.
De asemenea, instanta a decis mentinerea sechestrului instituit in acest dosar pe bunuri si conturi ale actualului consilier al premierului.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×