Ce salarii au Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru la Antena Stars?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/09/2018, 18:56
Ce salarii au Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru la Antena Stars? GALERIE FOTO

Ce salarii au Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru la Antena Stars? Se pare că salariile foștilor prezentatori de la Antena Stars erau cam mici. De curând s-a aflat cine va veni la cârma emisiunii pe care o prezentau. Chiar ieri au dezvăluit că au încheiat colaborarea cu trustul Intact.

Vestea că nu vor mai prezenta matinalul la Antena Star nu a venit singură, ci și cu aflarea salariilor celor doi. În locul lui Răzvan Botezatu și a Ralucăi Dumitru vor veni Mircea Eremia și Zizika, dansatoare.

Citește și: Scumpire de 18% la benzină! Efectele în lanț produse de această majorare

Citește și: Iubita lui Liviu Dragnea, tânăra Iulia Tănase, plimbare de seară alături de Darius Vâlcov!

Ce salarii au Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru la Antena Stars?

Prezentatorii matinalului la Antena Stars s-au schimbat. Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru au fost înlocuiți de Mircea Eremia, cântăreț, și Zizika, dansatoare. De curând s-au aflat salariile pe care cei doi le aveau. Suma primită de prezentatori era destul de mică, astfel au existat zvonuri că o să părăsească trustul. Răzvan Botezatu încasa 700 de euro lunar, iar Raluca avea doar 500 de euro/lună.
„Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani.

Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau venitul. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au mărturisit surse apropiate din apropierea celor doi.

Nimen nu s-a așteptat la această schimbare

Răzvan Botezatu a prezentat timp de 5 ani de zile emisiunea matinală la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț și Raluca Dumitru. Vestea schimbării prezentatorilor a luat prin surprindere pe toată lumea. În urma celor doi, care erau nu doar colegi de platou, ci și parteneri, a rămas Natalia Mateuț.Vedeta nu va fi singură, în locul foștilor colegi vor veni Mircea Eremia, artist, în vârstă de doar 21 de ani și Zizika, de profesie coregraf. Până acum dansatoarea a fost remarcată mai mult în cluburile din Indonezia și Germania.

“Orice Început are și un sfârșit! Însa viața închide un capitol și automat deschide altul. Mi-a fost atât de drag să mă trezesc în fiecare dimineață cu telespectorii Antena Stars, la Star Matinal, să fiu omul care își punea toată energia în orele dimineții, să cunosc oameni minunați și să lucrez alături de o echipa frumoasă. Nu mi-e ușor să scriu acest mesaj când trebuie să spun rămas bun celor mai frumoși ani din viața mea. Dar… mereu exista un dar. A venit momentul pentru o noua etapa. Detaliile vor veni la momentul potrivit. Le doresc succes colegilor care vor continua proiectul Star Matinal, și voua, telespectatorilor, cei care ați devenit familia mea, vă spun doar atât: vă mulțumesc pentru tot”, a mărturisit Răzvan Botezatu pe o rețea personală de socializare.

Mesajul Ralucăi Dumitru

”Pentru mine toamna vine cu schimbări! Închei un capitol minunat din viață și las locul altor file de poveste să fie scrise…. Dupa 5 ani petrecuți in sânul familiei Antena Stars la „Star Matinal” a venit momentul schimbării. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine în toți acești ani, care m-ați susținut și îndemnat în fiecare zi să fiu mai buna, dar si celor care v-ați trezit în fiecare dimineață să beți cafeaua cu noi!

Sunt pregatită să fac față provocarilor, aștept cu drag să vă anunț ce va urma, la momentul prielnic. Până atunci vreau să le urez succes pe mai departe colegilor de la Star Matinal și să aibă dimineți pline așa cum au fost și ale mele în acești 5 ani!”, a scris pe contul său personal de Facebook fosta prezntatoare a matinalului, Raluca Dumitru. Noul sezon Star Matinal va începe luni, 3 septembrie, de la 8:00 la 11:45.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×