Ce notă a luat Fulgy la examenul de bacalaureat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/09/2018, 18:46
Ce notă a luat Fulgy la examenul de bacalaureat GALERIE FOTO
Ce notă a luat Fulgy la examenul de bacalaureat

Ce notă a luat Fulgy la examenul de bacalaureat? Fulgy a susținut ecamenul de Bacalaureat în cea de a doua sesiune. Acesta s-a declarat satisfăcut de subiecte și de răspusurile pe care le-a dat. Băiatul și-a făcut curaj pentru sesiunea de toamnă și și-a testat din nou cunoștințele.

Cu toate că prima oara nu a trecut de unele probe, se pare că de data aceasta a fost cu noroc, și a reușit în cele din urmă să treacă de examenul maturității. Se pare că anul acesta a fost cu noroc pentru fiul Clejanilor, acum se poate numi  un proaspăt absolvent.

Citește și: Andreea Marin, poze la piscină! ”Zâna”, mereu surprinzătoare!

Citește și: Româncă moartă în Italia, la doar 38 de ani! Martorii au rămas șocați!

Ce notă a luat Fulgy la examenul de bacalaureat

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a reușit să treacă de examenul vieții. Acesta a reușit să promoveze cu media generală de 6.61. Băiatul a luat nota de 6.15 la Limba și Literatura Română, 5.5 la Istorie și 8.2 la Geografie. „Mă aşteptam să fie mult mai greu la geografie, în schimb la istorie, uitaţi cum am mâna, m-am accidentat din greşeală! A trebuit să scriu 9 pagini şi pe deasupra a trebuit să le şi transcriu să scriu frumos să nu mă depuncteze pt caligrafie proastă!”, a declarat fiul celor de la Clejani.

Fulgy a dat examenul de bacalaureat în 2017, unde nu a avut prea mult noroc, așa că l-a picat. La toate cele 3 materii ale examenului a luat note foarte mici. iar mai apoi nu s-a prezentat la prima sesiune de la Bac 2018.
În prima sesiune susținută de băiatul clejanilor nu a reușit să acumuleze media permisă pentru a-l putea trece. Fulgy a luat atunci 5.85 la Limba și Literatura Română, la Istorie 4.35, iar la Geogrfie doar 3.7.

Băiatul a făcut contestație, în speranța că va reuși să promoveze, însă nu a fost așa. Acesta a luat o notă mai mare la Limba și Literatura Română, adică 5.15. La istorie a primit chiar mai puțin decât luas înainte, adică 4.1, iar la ultima materie, Geografie, a râmas cu același rezultat. Apropiații familiei au fost dezamăgiți de decizia băiatului, atunci când nu s-a prezentat în sesiunea din 2018. Cu toate acestea, tânărului se pare că i-a mers mai bine anul acesta, pentru că a reușit să promoveze cu bine examenul maturității.

Fulgy, acuzat de fosta iubită

Băiatul este cunoscut în showbizz ca fiind doritor de femei frumoase. Nu de puține ori s-au scris despre numeroasele tinere care l-au acompaniat și despre escapadele acestuia. Se pare că o tânără a reușit să-l pună într-o lumină proastă. Fosta lui prietenă a declarat că a bătut-o și a sechestrat-o. Tânăra, pe nume Ina, a făcut acuzații grave la adresa lui Fulgy.

Frumoasa brunetă a dezvăluit cum fiul Clejanilor avea crize extreme de gelozie și cum a obligat-o să facă testul poligraf pentru a afla dacă îl înșeală sau nu. Aceasta a povestit în detaliu lucruri șocante care s-au întâmplat în timpul în care cei doi erau împreună. „Nu vreau să creadă lumea că vreau să profit de numele lor. Nu am făcut aceste lucruri atunci pentru că artistul mi-a spus în acea perioadă că va face în aşa fel încât eu să nu mai apar cu chestiile astea deranjante. M-au ţinut sechestrată. M-au ţinut în casă fără telefon, fără nimic, nu m-au lăsat să plec acasă.

Eram într-o vacanţă la mare unde am fost agresată, vara trecută, la sfârşitul verii, în Mamaia. M-a rugat să postez o poză cu el pe contul meu, iar un prieten a comentat, el a interpretat şi m-a agresat. M-am simţit foarte rău, iar tatăl lui nu a vrut să mă ducă la doctor, m-a dus la o farmacie să îmi ia nişte creme. Am avut buza spartă, am fost vânătă şi aveam mai multe umflături pe cap. Am avut şi o coastă fisurată. Nu puteam să fug, eram într-un apartament.

Mi-a spart telefonul atunci. Mă tot bătea. M-a bătut până au ajuns părinţii lor. Au sunat oamenii din hotel că au auzit ţipetele. Eu am stat la ei acasă o săptămână. M-am gândit că nu pot să mă duc aşa la părinţii mei. (…) M-am dus după o săptămână acasă cu taxi-ul, ei nu m-au dus. Acasă s-au comportat toţi foarte frumos cu mine. El voia să fac un test poligraf, era foarte gelos. Am ajuns să facem testul, eu forţată, aveam tensiunea foarte scăzută. M-am încuiat în baie acasă, a spart uşa, el a intrat peste mine”, a povestit Ina, fosta iubită a fiului Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×