Prognoza meteo marți 25 septembrie. Încep să se simtă temperaturile de toamnă!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/09/2018, 21:14
Prognoza meteo marți 25 septembrie. Încep să se simtă temperaturile de toamnă!
Luna septembrie a acestui an, nu a adus din prima toamna.

Luna septembrie a acestui an, nu a adus din prima toamna. Anotimpul s-a lăsat așteptat, dar acesta a venit în sfârșit! Vremea se menține caldă, însă va fi și cu precipitații în mare parte din țară. În nordul și centrul țării va fi mai cald decât în celelalte părți ale țării. Vara neaobișnuită se pare că a lăsat urme, dar de acum încolo ă să dăm și noi piert cu ceea ce înseamnă ”toamnă” pe acest an. Toamna a venit, am înțeles. Dar de ce am avut o vară care parcă ne-a lăsat cu sechele? Ei bine, se pare că am avut în centru un val de aer rece care a rămas blocat în România. Acest lucru banal poate pentru unii, a dereglat total ceea ce înseamnă cele două anotimpuri.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de marti, 25 septembrie, aduce constanțenilor 9 grade Celsius spre seara
Vremea pe litoral va fi rece spre seară

Ziua de marți, conform accuweather, va aduce constănțenilor 17 grade Celsius, care se simt cu un grad mai puțin. Previziunile meteorologilor spun că cei de pe litoral vor avea parte de averse, dat fiind și procentul de precipitații care este unul mare, de 60%. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere de 22 de kilometri pe oră și cu rafalele cu o intensitate de 32 de kilometri pe oră. Minima serii aduce în termometrele celor aflați la mare 9 grade Celsius, care se simt ca 4. În schimb, procentul de precipitații se micșorează considerabil, devenind de 0%. Vânturile vin din direcția de nord, cu 26 de kilometri pe oră și cu rafale cu o intensitate de 35 de kilometri pe oră. Cerul este mai mult senin, iar luna răsare la ora 19:32.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de marti, 25 septembrie, este una care rasuna a toamna
Prognoza meteo la Iași arată 14 grade Celsius, care se simt ca 11.

Prognoza meteo la Iași arată 14 grade Celsius, care se simt ca 11. Procentul de precipitații raportat acolo este unul mare, de 59%. Potrivit meteorologilor, ieșenii vor avea parte de câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere de 26 de kilometri pe oră, iar rafalele cu 32 de kilometri pe oră. Procentul de furtuni este unul cu o intesitate de 31%. Spre seară, lucrurile staufoarte diferit. În termometrele acestora se vor găsi 4 grade Celsius, care se simt ca -1, însă cerul va fi mai mult senin.

Citește și: Sofia Vicoveanca a împlinit 77 de ani! Aceasta a dezvăluit secretul care o menține în formă

Citește și: Top 10 filme de comedie care îți fac toamna mai ușoară

Citește și: DJ Wanda cumpără haine din portbagaj! Cum am surprins-o

Vremea în CLuj

Prognoza meteo pentru ziua de marti 25 septembrie 2018
Minima serii înregistrată la CLuj este de 1 grad Celsius

Clujenii vor găsi în termometre 13 grade Celsius pe tim pde zi. Procentul de precipitații este de 25%, însă soarele va fi pe cer, puțin acoperit de nori. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere de 22 de kilometri pe oră, iar rafalele cu 28 de kilometri. Minima serii înregistrată la CLuj este de 1 grad Celsius, care se va simți ca 0. Cu toate acestea, procentul de precipitații se micșorează considerabil, fiind de 2%.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de marti, 25 septembrie, se anuntă una plina de ploi
Se anunță precipitații la munte!

La munte, maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius, care se simt ca 21. Iar, cu toate că în termometre se găsesc multe grade, procentul de precipitații este unul îngrijorător, fiind de 72%. Vânturile vin din direcția de vest, cu 22 de kilometri pe oră, iar procentul de furtuni este de 7%. Minima serii înregistrată marți este de 2%. Spre seară, potrivit meteorologilor, procentul de precipitații este de 25%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×