DJ Wanda cumpără haine din portbagaj! Cum am surprins-o

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/09/2018, 17:41
DJ Wanda cumpără haine din portbagaj! Cum am surprins-o GALERIE FOTO

Dj Wanda, binecunoscută și pentru aspectul său fizic de nota 10, pentru tatuaje și pentru stilul ei excentric a fost surpinsă într-o postură nouă pentru publicul ei. Artista a fost văzută de reporterii Știri Mondene achiziționându-și hainele din portbagaj! Acum puțină vreme, vedeta declara că investește mult în haine, însă întotdeauna dacă își dorește ceva, oricât ar costa, nu se va sfii să-și cumpere. De asemenea, un alt punct forte pe care spune că-l deține, fiind întrebată de multe ori despre stilul ei, este atitudinea. VEZI GALERIA FOTO

Primordial pentru Dj Wanda este felul în care îți porți corpul și hainele. ”Investesc mult în haine. E vorba de ceea ce îmi doresc eu, de imaginea mea. Nu e vorba de cât investeși, e vorba de atitudine și de ce pui pe tine. Poți să ai cele mai spumpe haine și să fii mai puțin interesant și poți să ai niște lucruri ieftine și să arate bine”, a susținut Wanda.

Dj Wanda își achiziționează și haine din portbagaj

Dj Wanda își cumpără haine de la portbagaj
Dj Wanda, surprinsă cumpărându-și haine de la portbagaj

Chiar dacă aceasta a fost surprinsă cumpărând haine dintr-un loc neamenajat, artista nu a renunțat din a-și cumpăra ce-și dorea, astfel încât să se potrivească stilului ei.  De altfel, nimic nu a ținut-o departe din a purta ce-i place. Curajul ei a ajutat-o să îmbrace multe tipuri de ținute. Dacă până acum câțiva ani stilul ei era feminin, cu oarecare influențe rock, acum are zile când se îmbracă mai puțin colorat, dar păstrează accesoriile care au consacrat-o, ba chiar și ținute bărbătești.

Citește și: Povestea românului care a pierdut 500.000 de euro câștigați la loz în plic

Citește și: Răzvan Botezatu a fost tâlhărit și atacat de hoți la Brăila!

Citește și: Metallica vine în România! Celebra trupă va cânta pe Arena Națională

Vedeta poartă haine din garderoba masculină fără probleme. Pentru a accentua ideea că îmbrăcămintea sexului puternic este de-a dreptul senzuală, fiind purtată de o femeie, a făcut și o ședință foto în acest sens. ”Am acceptat provocarea celor de la Marsay și pentru această ședință foto mi-am dorit să demonstrez că o femeie în haine bărbătești poate fi extrem de sexy și misterioasă. Nimic nu este mai senzual decât să-i porți cămașa iubitului, dimineața”, a declarat Dj. Wanda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×