Metallica vine în România! Celebra trupă va cânta pe Arena Națională

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/09/2018, 16:27
Metallica vine în România! Celebra trupă va cânta pe Arena Națională GALERIE FOTO
Afiș pentru turneul trupei Metallica, ce include și Europa.

Metallica va concerta în România în 2019. Fanii trupei au fost mai mult decât încântați când au auzit că-i vor asculta pe idolii lor în București, pe Arena Națională. Trupa va veni din nou în România pe data de 14 august.

Biletele pentru concert fac parte din turneul numit „Worldwired”. Acestea se vor pune în vânzare pe 28 septembrie, anul curent, iar prețurile vor fi cuprinse între 254 de lei și 685 de lei. Începând cu ora 10:00, se vor putea găsi pe metallica.emagic.ro, eventim.ro, dar și pe iabilet.ro. În deschiderea concertului renumitei trupe, oamenii vor auzi piesele trupelor Ghost și Bokassa.

Metallica vine pe Arena Națională

Trupa americană va veni în Europa și Marea Britanie în drumul pentru promovarea turneului „Worldwired”. Turneul va începe pe 1 mai 2019 în Lisabona, urmată de Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles, Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, Trondheim(Norvegia), Hameenlinna(Finlandia) și Tartu(Estonia).

Cost bilete:

Afișul trupei Metallica ce anunță data, ora, și unde vor cânta în București
Afișul trupei Metallica ce anunță data, ora și unde vor cânta în București

Biletele se găsesc într-un format electronic și vor include și cel de-al 10-lea album al trupei „Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital.
Gazon A-345 lei
Gazon B-285 lei
Cat 1– 685 lei
Cat 2– 505 lei
Cat 3– 345 lei
Cat 4- 285 lei
Cat 5– 235 lei

Unde se găsesc biletele pentru Metallica:

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii1 lângă casa de bilete metrorex, Magazinul Muzica, Mazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quatic, Expirat Halele Carol(orar 18Ș00-22:00) Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în stațiile de Plata SelfPay din toată țara.  Beneficii vor aveacei care achiziționează trei pachete VIP, care vor conține bilete din zonele premium, acces cu prioritate un tur în muzeul „Memory Remains” și o întâlnire cu trupa. Fanii trupei vor primi un mail în urma achiziției biletului cu instrucțiuni pentru a-și putea descărca albumul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×