Răzvan Botezatu a fost tâlhărit și atacat de hoți la Brăila!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/09/2018, 15:44
Răzvan Botezatu a fost tâlhărit și atacat de hoți la Brăila! GALERIE FOTO
Răzvan Botezatu a fost tâlhărit la Brăila

Răzvan Botezatu a trecut prin momente cumplite! Acesta a fost tâlhărit și atacat de hoți la Brăila! Fostul prezentator al unei emisiuni matinale de pe postul Antena Stars a avut parte de momente de panică în orașul de la Dunăre. Potivit spynews, Răzvan Botezatu a fost înconjurat de trei bărbați. Cu toate că el doar se plimba și admira faleza orașului, totuși a fost luat în vizor de hoți. Începutul acțiunii a fost unul banal, care nu-l făcea pe fostul prezentator să se aștepte la ce urma.

În timp ce se bucura de priveliște, a fost abordat de trei bărbați. Aceștia i-au cerut inițial o țigară și un leu, însă când vedeta a vrut să se retragă, toți au năvălit asupra lui. Atacatorii l-au agresat și i-au furat bunurile. Singurele obiecte de valoare pe care le avea la el erau geanta, pe care o purta pe umăr, încărcătorul pe care-l avea înăuntrul ei, cardurile, portmoneul și actele.

Răvan Botezatu a povestit cum a fost tălhărit și atacat de hoți

Razvan Botezatu a declarat ca a fost jefuit la orasul de langa dunare
Răzvan Botezatu, fostul matinal de la Antena Stars, a fost jehuit la Brăila

Cel care ne încânta pe micile ecrane a povestit pentru sursa citată mai sus fiecare secvență din întâmplarea lui. ” Am fost tâlhărit la Brăila. Era seară târziu am fost să mă plimb pe faleză, pe lângă Dunăre și au venit trei persoane, mi-au cerut o țigară, m-au întrebat dacă am un leu”, a declarat vedeta. De asemenea, acesta a admis și faptul că, fiind o persoană pubică, a accentuat situația în momentul acela. ”M-au recunoscut de la TV, îmi ziceau că am bani.

Citește și: Valul de aer polar a ajuns în România. Ce ne așteaptă

Citește și: Producătorii auto renunță la a mai produce mașini diesel

Citește și: Tamara Buciuceanu-Botez, marea doamnă a comediei românești, la 89 de ani!

Le-am dat și țigară și bani și când să dau să plec am simțit o lovitură în spate, am căzut jos, mi-au smuls geata de umăr în care aveam încărcătorul, portofelul cu carduri și acte înafară de buletin”, a completat Răzvan. Șocul a fost mare și pentru el, căci aproape că a rămas fără cuvinte în timp de povestea. ”…ce să zic, a fost șoc mare, am țipat, au fugit, noroc că aveam cheia și telefonul în buzunar”, a terminat de povestit fostul prezentatorul de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×