Top 10 filme de comedie care îți fac toamna mai ușoară

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/09/2018, 20:14
Top 10 filme de comedie care îți fac toamna mai ușoară GALERIE FOTO
Top 10 filme vine în ajutorul celor care vor să se uite la un film interesant in aceasta toamna

Iată un top ce conține 10 filme de comedie pentru ca toamna ta să fie mai ușoară. Toți vrem un pont pentru acțiunile din timpul liber, pentru că nimeni nu vrea să-și piardă timpul fără sens. De aceea este recomandat orice activitate, însă dacă nu ai nicio idee, un film este mereu binevenit. Așa că uite un top care vine în ajutorul tău, pentru a nu sta mai mult să-ți pierzi timpul navigând pe internet căutând un film bun.

1. Povestea unui pierde-vară

Top 10 filme online de comedie te poate ajuta să-și găsesti un film numai bun pentru aceasta toamna
Povestea unui pierde-vară este o comedie pur românească

O comedie pură românesc, în regia lui Paul Negoescu, aduce zâmbetul pe fața oricui. Ca actori în rolurile principale sunt: Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter și Crina Semciuc. Scenariul filmului dezvăluie o poveste a unui profesor de matematică, la Politehnică. Iar, în ciudat faptului că are 42 de ani, duce o viață activă și fără prea multe griji. Zilele lui, mai ales serile, se împart între ieșirile la bere și vizitele la Irina. Acțiunea începe când ceva îl forțează să-și schimbe stilul de viață, iar de aici, nu aveți decât să vizionați mai departe.

2. Lajko: Cigány az ürben

Top 10 filme este numai potrivit pentru cei care cauta filme online de comedie
Filmul este potrivit pentru cei ce caută paradoxuri

Pentru pasionații de paradoxuri, filmul vine în ajutorul lor! Comedie, care conține și dramă, are începutul poveștii poziționat în anul 1957. URSS decide că aleagă Ungaria pentru a-i da șansa unui om de acolo să ajungă în spațiu. Așa că, cel mai potrivit, din punctul multora de vedere, pentru a fi cosmonaut este ”omul fascinat de stele”.

3. Mamma Mia! Here We Go Again

Top 10 filme online de comedie te poate ajuta în cautarea ta pe internet
Musicalul poate fi încadrat și la comedie pură datorită poveștii ei interesante

Comedia, combinată cu Musical, în regia lui Ol Parker, este un fel de roată a timpului care reprezintă o poveste ce merge înainte și înapoi și arată relații formate din trecut până în prezent.

4. The Place

Top 10 filme de comedie vine in ajutorul celor care cauta cu interes o pelicula de acest gen
The Place este un film cu o acțiune care începe de la ceva banal: un om, la o masă

Un film din 2017, în regia lui Paolo Genovese, aduce în ochii publicului o poveste a unui om care face aceleași lucruri mereu. Stă la aceeași masă, în același restaurant, vrând să împlinească multiplele dorințe ale celor care se așează la masa lui.

5. Love, Simon

Top 10 filme vine în ajutorul celor care cauta filme impresionante de comedie
Intriga peliculei începe când Simon decide să spunnă familiei ce orientare sexuală are

Comedia, în regia lui Greg Berlanti, este bazată pe un roman al autoarei Becky Albertalli. Pelicula dezvăluie o poveste de dragoste și o călătorie incitantă. Simon, un adolescent de 17 ani, se îndrăgostește. Intriga filmului începe din punctul în care el nu reușește să spună familiei despre orientarea sa sexuală.

6. Deadpoop 2

Top 10 filme vine in ajutorul celor care cauta o pelicula la care să se uite pe timp de toamna
Deadpool 2 are o poveste cu de toate pentru toți

Pelicula dezvăluie povestea lui Wade Wilson, care are aspirații înalte, și vrea să devină cel mai bun bărbat al cafenelei în care lucrează. Filmul are de toate: transformare, mașină de călătorit în timp, japonezi și câini.

7. Charming

Top 10 filme vine în ajutorul celor care cauta o lista de filme pentru toamna aceasta
Charming este o comedie impresionantă, care are multe ingrediente pentru a te face să stai neclintit în fața ecranului

Musical, animație, comedie, familie, fantastic sunt genurile la care se încadrează filmul în regia lui Ross Venokur. Povestea începe cu trei prințese care observă că sunt logodite, dar cu același prinț. Vocile principale care interpretează personajele sunt Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia, Nia Vardalos, Ashley Tisdale, Avril Lavigne.

8. Taxi 5

Top 10 filme de comedie vine in ajutorul celor care cauta inspiratie pentru aceasta toamna
Taxi 5 este povestea comică a unui polițist

Povestea începe cu un polițist de nota 10 din Paris, dar și un șofer de excepție. După ce a fost mutat la un alt departament de poliție, unul din Marsilla, este chemat de fostul inspector-șef, care acum este primar al orașului.

9. Forrest Gump

Top 10 filme online de comedie vine în ajutorul celor care cauta o peliculă buna pentru aceasta toamna
Forrest Gump este o comedie fenomenală, așteptată de mulți cinefili

În regia lui Robert Zemeckis, Tom Hanks este cel care aduce povestea unui om cu o poveste impresionantă. Acțiunea începe de la o pană care-i cade pe picior. El o ia, o pune în geanta lui, iar pe tot parcursul filmului își dezvăluie povestea de viață, dar fix ca cea a penei luate de vânt.

10. I Feel Pretty

top 10 filme online de comedie vine în ajutorul celor care cauta un top pentru aceasta toamna
În povestea filmului se pot regăsi multe domnișoare care au probleme cu stima de sine

Comedia dezvoltă povestea unei femei care nu se consideră frumoasă și atractivă. Într-o zi, ea cade de pe bicicletă, se lovește la cap, iar din acel moment începe să se considere cea mai frumoasă femeie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×