Sofia Vicoveanca a împlinit 77 de ani! Aceasta a dezvăluit secretul care o menține în formă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/09/2018, 18:18
Sofia Vicoveanca a împlinit 77 de ani! Aceasta a dezvăluit secretul care o menține în formă GALERIE FOTO
Sofia Vicoveanca a împlinit astăzi 77 de ani!

Sofia Vicoveanca a împlinit vârsta de 77 de ani! Cântăreața de muzică populară arată incredibil și a dezvăluit secretul care o menține în formă. În cadrul emisiunii Teo Show, transmisă pe postul Kanal D, artista a spus ce o ține în ”priză”, dar și de ce dureri se mai plânge când și când. Artista a spus că nu are nicio zi fără activitate, dar că nu se laudă cu asta, ci doar spune cum se desfășoară viața ei. ”Nu stau locului la vârsta mea! Eu nu mă laud, doar le arăt oamenilor că nu stau locului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere să fac ce vreau. Am 24 de piese noi. Mă mai vait. Zic: au, mă doare.

După aia tot eu zic: Taci, că și-așa nu te aude nimeni!”, a spus cântăreața în cadrul emisiunii. Iar, cu toate că artista debordează de energie, mai are momente când povestește cu dor și tristețe de părinții și frații săi. ”După ce s-a întors din prizonierat, s-au născut frații mei, doi flăcăi și o soră, ea fiind cea mai mică. Băieții au murit unul după altul, la o distanță de patru ani, și ca blestem, și la primul, si la cel de-al doilea, în ziua înmormântării, eu a trebuit să cânt. Când am ajuns acasă, numai părinții au știut de sufletul și de amarul meu”, a declarat acum câțiva ani cântăreața pentru Revista Taifasuri.

Citește și: După ce Dragnea Jr. și soția sa au fost atacați pe stradă, aceasta a reacționat violent verbal când a auzit sloganul anti-PSD de la un protestatar

Citește și: DJ Wanda cumpără haine din portbagaj! Cum am surprins-o

Citește și: Povestea românului care a pierdut 500.000 de euro câștigați la loz în plic

Sofia Vicoveanca a împlinit 77 de ani! Care este povestea vieții ei?

Iar, când viața a ajutat-o să-și facă propria sa familie, a pus-o și la încercare. După ce și-a găsit iubirea, copilul lor nu mai apărea, astfel încât aceștia se gândeau și la posibilitatea de a înfia. ”Și în 1970, când au fost primele inundații în Ardeal, eu și soțul meu ne-am înstris să adoptăm o fetiță de 3-4 ani. Eram a 24-a pe listă și singura familie fără copii, dar din cauza lui Ceaușescu nu s-a mai putut. La o lună din acel moment, am aflat că voi avea copilul meu”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Așa că, după lungi așteptări, a venit și copilul. ”Cel maifrumos cadou primit de la viață este venirea pe lume a fiului mei, pentru că aveam opt ani de câsnicie și pruncul nu mai apărea”, a declarat aceasta pentru radioromânul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×