După ce Dragnea Jr. și soția sa au fost atacați pe stradă, aceasta a reacționat violent verbal când a auzit sloganul anti-PSD de la un protestatar

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/09/2018, 16:35
După ce Dragnea Jr. și soția sa au fost atacați pe stradă, aceasta a reacționat violent verbal când a auzit sloganul anti-PSD de la un protestatar
Soția lui Dragnea Jr. a reacțional furios când a auzit sloganul anti-psd

Se pare că nu doar momentul în care Dragnea Jr. și soția lui au fost atacați a fost unul tensionant și șocant din viața lor. Tot în spațiul public, fiul liderului PSD a fost agresat verbal, prin sloganul anti-PSD de către un vecin, însă soția nu a contenit să reacționeze. Dar, să revenim la începutul poveștii. Momentul culminant s-a petrecut acum 10 zile zile, când cei doi îndrăgostiți au fost agresați pe stradă, conform Antena 3. Din spusele unora, omul care i-a atacat ar fi fiul unui celebru actor, dar până la niște probe concludente, acesta are încă o identitate necunoscută pentru oamenii legii. Însă, astăzi Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 a anunțat deschiderea unui dosar penal în rem. Momentan, acuzațiile care i se aduc sunt de amenințare și tulburarea ordinii publice.

Reacția soției lui Dragnea Jr., după ce a auzit sloganul anti-PSD

Revenind la reacția iubitei lui soții,Gina Alexandra, putem spune că a sărit în apărarea lui. În timpul în care cei doi se aflau în zona în care locuiesc, un vecin l-a recunoscut pe fiul liderului PSD și a strigat câtre el sloganul care se auzea și la protestele din ultima perioadă, dar și un alt mesaj de gândire pentru aceștia. ”Hoților, ticăloșilor, corupților, nu vă e rușine, mă, vă bateți joc de țar asta și furați de la copiii săraci, tâlharilor? M*** PSD”, ar fi spus vecinul furios.

De aici, până la a o supăra pe soția lui Dragnea Jr. a fost doar un pas. Se pare că aceasta a reacționat violent, strigând la rândul ei către bărbat: ”Băi, săracule, tu știi cine suntem noi, măi, tu știi cine e bărbată-miu, băi, gunoiule, tu știi ce o să vă facem, băi? O să vă strivim, băi, nimeniule!”, ar fi strigat Gina Alexandra. Potrivit Digi24, două mașini de poliție ar fi venit de grabă la locul incidentului. Constatarea polițiștilor s-a concluzionat pozitiv, căci niciunul nu a fost agresat fizic în urma disputei, însă au urmat niște sancțiuni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×