Câți bani a strâns fiul lui Liviu Dragnea la nuntă! Este o sumă fabuloasă

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
28/08/2018, 13:35
Câți bani a strâns fiul lui Liviu Dragnea la nuntă! Este o sumă fabuloasă GALERIE FOTO
S-a aflat câți bani s-au strâns la nunta fiului lui Liviu Dragnea

La două zile de la marele eveniment, nunta fiului lui Liviu Dragnea, s-a aflat și câți bani s-au strâns după petrecere. Invitații, oameni foarte cunoscuți în lumea politică și nu numai, au fost cu dare de mână, iar distracția de la restaurant i-a făcut să bage adânc mâna în buzunare.

Așa se face că Valentin Dragnea și Gina Tătulescu s-au ales cu o sumă frumușică după nunta care a fost amplu disputată în toate publicațiile din România. Invitații au fost tratați regește, cu un meniu care a ajuns la 110 euro de persoană, iar felurile servite au fost pe măsură. La așa un răsfăț culinar, care a cuprins somon și icre negre, nici nu se putea ca lumea să plece acasă fără să scuture bine portofelele.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a oficiat cununia civilă a praspetei familii Dragnea, însă nu a participat la marele eveniment de la Palatul Snagov
Gabriela Firea, primarul Capitalei, a oficiat cununia civilă a praspetei familii Dragnea, însă nu a participat la marele eveniment de la Palatul Snagov

Câți bani a strâns fiul lui Liviu Dragnea la nuntă

Reporterii Libertatea au aflat câți bani au strâns tinerii miri la nuntă și vă asigurăm că este vorba despre o sumă deloc de neglijat. Mai exact, după ce au numărat toate plicurile, și a durat ceva să facă asta, au însumat peste jumătate de milion de euro. Este vorba despre bani frumoși, care le-au rămas tinerilor, după o petrecere de pomină, la care invitații s-au distrat până dimineața.

Sursa citată susține că invitații au lăsat la final, în plicuri, sume care au mers între 500 și 1.000 de euro. Mai exact, oamenii au lăsat 390 de euro pentru meniu și încă ceva pe lângă, în funcție de cât au avut ei dare de mână. Interesant este că, la început, social-democratul Codrin Ștefănescu a susținut că la acest eveniment nu se vor da bani. Realitatea, însă, l-a contrazis!

Marii absenți de la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Chiar dacă au chemat la nuntă ”toată floarea cea vestită” a politicii și showbiz-ului autohton, au existat cum era lesne de așteptat, și marii absenți ai serii. Cap de listă a fost cea care i-a stat alături lui Liviu Dragnea timp de aproape 28 de ani, mama mirelui: Bombonica Prodana. Potrivit unor surse, se pare că însuși Liviu Dragnea a fost cel care a tăiat-o de pe listă pe fosta soție, deși fiul său și-ar fi dorit să o aibă alături pe mama lui în această zi importantă. Cu toate acestea, Bombonica Prodana nu a fost prezentă nici la cununia civilă, nici la Palatul Snagov. Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica Prodana, în 2015. La acea vreme, declara despre partenera lui:  ”Nu a mai rezistat, ea nu a mai rezistat. Atâţia ani de zile la atâtea atacuri nu a mai rezistat pur şi simplu. Nu au fost alte lucruri. Discutăm, ne întâlnim, ne vedem cu copiii, dar e o durere, aici”.

Bombonica Prodana, mama mirelui, a lipsit de la marele eveniment, deoarece Liviu Dragnea nu a dorit ca ea să participe
Bombonica Prodana, mama mirelui, a lipsit de la marele eveniment, deoarece Liviu Dragnea nu a dorit ca ea să participe

Gabriela Firea și soțul ei Florin Pandele au fost și ei pe lista marilor absenți. Gurile rele spun că edilul Capitalei, chiar dacă a oficiat cununia religioasă, nu a dorit să participe la evenimentul de la Palatul Snagov. Motivul ar fi faptul că Guvernul urmează să o scoată vinovată pentru acțiunea jandarmilor de la protestele din 10 august, din Piața Victoriei, chiar pe Speranța Clișeru, prefectul Capitalei. Doamna Firea este extrem de supărată din acest motiv, fapt pentru care nu ratează nicio ocazie să o arate. Cu sau fără cuplul Firea Pandele, iată că fiul lui Liviu Dragnea s-a bucurat nespus să vadă câți bani s-au strâns după nunta de la Palatul Snagov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×