Prognoza meteo joi 4 octombrie. Meteorologii anunță o vreme indecisă!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/10/2018, 14:45
Prognoza meteo joi 4 octombrie. Meteorologii anunță o vreme indecisă!

Conform Prognozei meteo, vremea din ziua de joi, 4 octombrie este una indecisă. Nu lasă oamenii să-și dea seama cu ce să se îmbrace. Ba cald, ba foarte rece. Conform meteorologilor, ploile, în toată luna a doua de toamnă, este una care are parte de precipitații în toată țara, însă mai abundente în unele părți. În această săptămâneă, regimul termin poate fi caracterizat prin fluctuații de la zi la zi. În Banat, gradele din termometre, pe timp de zi, nu vor arăta între 12 și 22 de grade Celsius. Transilvania are parte și ea de o maximă încântătoare, însă în a doua parte a zilei, aceasta va fi una extrem de mică, ce poate fi cuprinsă între 4 și 8 grade Celsius. Maramureșenii au și ei parte de o vreme bulversantă. Ba simt 21 de grade Celsius, ba 15.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 4 octombrie, este una fără precipitații la orizont
Prognoza meteo pentru constănțeni

Maxima zilei la Constanța, conform accuweather, va fi de 20 de grade Celsius, iar cerul va fi predominant însorit. Procetul de precipitații este unul deloc îngrijorător, fiind de 2%. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere de 17 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Minima serii aduce celor aflați pe litoratl 11 grade Celsius, care se simt ca 8. Procentul de precipitații rămâne la fel de slab precum cel di ntimpul zilei, iar cerul este senin. Vânturile vin din direcția de nord, nord-est, cu o putere mică, de 15 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de joi, data de 4 octombrie
În a doua partea a zilei, se prevăd 4 grade Celsius

Ieșenii au parte de 16 grade Celsius, conform accuweather. Previziunile meteorologilor anunță că nu apare la orizont nicio ploaie, procentul de precipitații fiind de 1%. Cerul este parțial însorit. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere de 22 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul plăcut, fiind moderat, în valoare de 3. În partea a doua a zilei în termometre se vor găsi doar 4 grade Celsius. Procentul de precipitații este la fel de mic precum cel din timpul zilei. Însă, pe timp de seară, vânturile bat cu o putere mai mică, de 9 kilometri pe oră.

Citește și: Copiii nevaccinați împotriva rujeolei pot merge la școală!

Citește și: În urma unei campanii pe Facebook, Secția Pediatrie din Zalău este acum dotată așa cum se cuvine

Citește și: Gabriela Firea are un salariu colosal!

Vremea în Cluj

prognoza meteo pentru ziua de joi, 4 octombrie
A doua parte a zilei la Cluj va avea doar 1 grad Celsius

La Cluj, maxima zilei este de 15 grade Celsius, care se simt doar cu un grad mai puțin.Procentul de precipitații este unul foarte mic, deloc îngrijorătot. Previziunile meteorologilor susțin că cerul va fi parțial însorit. Vânturile vin din direcția de nord-vest 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Minima serii aduce în termometre doar 1 grad Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul foarte mic, în valoare de 1%/ Meteorologii anunță un cer senin în ziua de joi.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 4 octombrie
A doua parte a zilei aduce 0 grade Celsius în termometre

La munte, maxima zilei va fi de 13 grade Celsius, iar cerul va fi predominant însorit. Procentul de precipitații este unul foarte mic, în valoare de 5%. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o intensitate mică, de 9 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. A doua parte a zilei va aduce surprindere, căci previziunile meteorologilor anunță 0 grade Celsius. Vestea bună este că procentul de precipitații este unul foarte mic, de 1%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×